a NieuwBericht MTBrouteAmerongen

Aanstaande zaterdag 16 februari van 10:30 - 18:00 wordt voor de 2e keer de Amerongse Berg Trail georganiseerd door Trailrunning Community. De route van de Amerongse Berg Trail zal op een aantal plaatsen ook de mountainbikeroute Amerongen kruisen. Let met name bij deze kruisingen op en geef de deelnemers ruimte. En moedig ze natuurlijk aan!

Meer info over het evenement:
https://www.facebook.com/events/571755696590775

Zie ook MTB Utrechtse Heuvelrug:
https://www.facebook.com/MTBUtrechtseheuvelrug/posts/995820070609125

a NieuwBericht Sjabloon Assen Kloosterveen

Afgelopen week zijn leden van MTB Assen begonnen met het aanleggen van een nieuwe MTBroute in de Assense wijk Kloosterveen.

De route komt tot stand met behulp van de provincie Drenthe en de gemeente Assen . Hij zal rond de 6 km lang worden en voor meerdere doeleinden gebruikt gaan worden hierbij moet je ook denken aan wedstrijden en trainingen van omliggende verenigingen verder is het de bedoeling dan in het gebied meer recreatieve projecten worden ontwikkeld. Aldus een woordvoerder van MTB Assen.

Op dit moment is er nog totaal geen spraken van een route, maar in de loop van de tijd zullen er steeds meer stukken bij komen. MTB Assen hoopt eind 2019 / begin 2020 met het project klaar te zijn.

#MTBroutesNL #MTB_Challenge @MTB_Challenge @bergfietsuitdaging #MTBAssen #Kloosterveen 

a NieuwBericht MTBrouteGieten

Zaterdag 9 februari a.s. organiseert Loopgroep Gieten voor de 5e keer de ‘3 meren cross’. De hardloopwedstrijd leidt de lopers langs de drie meren in het Gieter bos.

Een prachtig natuurgebied met mooie bospaden, steile heuvels, de oude spoorlijn en een heidegebied. De route is ten opzichte van vorig jaar vernieuwd. Na de start rennen de lopers enkele honderden meters over de oude spoorlijn, en smallere bospaden om vervolgens enkele pittige klimmetjes door het zand te maken.

Deze hardloopwedstrijd loopt voor een klein deel over de MTB Route. Ter plaatse wordt eea met lint aangegeven. Willen jullie hier aub rekening mee houden ? We delen ten slotte samen de natuur.

Alvast bedankt ! We wensen alle deelnemers aan de loopwedstrijd veel plezier !

#MTBroutesNL #Gieten @MTB_Challenge

a NieuwBericht MTBrouteGieten2

Aanstaande zondag 10 februari wordt weer de jaarlijkse offtheroad Eext georganiseerd. In goede afstemming met de organisatie worden vanaf zatermiddag aan de Nijslootsweg omleidingsbordjes geplaatst.

Op het overgrote deel van de MTBroute Gieten kan gewoon gefietst worden, alleen een klein stuk aan de Nijslootsweg (bij het startpunt) kan niet gebruikt worden.
Dank voor jullie begrip, eventuele schade aan onze route wordt door de vrijwilligers van OTR Eext hersteld.

FuturumShop Gripgrab

Gratis MTB Magazine 

imbfreemagazine

 

Velozine logo

Facebook 

Twitter 

#fc3424 #5835a1 #1975f2 #2fc86b #fcloc9 #eef12140 #200714072153