MTBroutes.nl Overzicht van alle Nederlandse mountainbike routes

IMB #70 GRATIS online magazine

  • zondag 29 mei 2022

Het GRATIS magazine "International Mountainbike Magazine" nummer 70 is vanaf vandaag te bekijken. Het betreft een engelstalig magazine met veel informatie. Klik HIER

IMB #70 GRATIS online magazine

Issue 70 has just gone live! The 2022 Spring Issue! We tracked down the Freeride Nomad Nico Vink to talk about video segments, building huge lines and his future plans. Connor Hamilton shows off his customised Ford Mustang and we follow the SCOR Collective on their first road trip. Behind the Brand shows us what’s going on with Suntour, in Tool Time we tackle wheels and in Getting Dialled we silence your bike. In the Technique section Clive enlightens you on how contact points matter while the Angry Insider this time is an outsider; the end consumer. Of course we got awesome kit reviews from Stanton, Ibis, WTB, Peaty’s, High5, PNW, Dainese and Melon Optics.

Grote opening! CUBE Store Limburg opent op 3 juni de deuren

  • zaterdag 28 mei 2022

 Vanaf 3 juni kun je niet alleen terecht bij CUBE Store Vlaardingen en CUBE Store Leersum. Op die datum openen namelijk de deuren van de gloednieuwe CUBE Store Limburg in Schimmert!
Iedereen is welkom om vanaf 10.00 uur te komen kijken. 

Grote opening! CUBE Store Limburg opent op 3 juni de deuren

Om 17.00 uur is er een officieel moment, waarbij de eigenaren het lintje zullen doorknippen en de champagne zullen openen. Kom jij ook? 

 

 

De nieuwe CUBE Store bevindt zich in een prachtige omgeving. Schimmert is bekend van haar mooie watertoren en meerdere beklimmingen die in de grote Limburgse rondes voorbij komen. Vanaf de winkel fiets je in 20 minuten naar Valkenburg en de voet van de Cauberg. Er zijn tal van routes in de buurt, voor zowel mountainbikers, wielrenners en toerfietsers. Voor iedereen wat wils dus.

 

Verhuizing perfect moment voor transformatie
Roger en Sandra, trotse eigenaren van de nieuwe CUBE Store, hebben al lange tijd een prachtige en succesvolle fietswinkel in Kerkrade, Tweewielers Bisschops. Omdat zij de laatste jaren flink zijn gegroeid, was het tijd om te verhuizen naar een groter pand. Gelukkig kwam daar het pand in Schimmert op hun pad. Deze biedt voldoende ruimte voor een grote werkplaats voor reparaties en onderhoud en een prachtige showroom om alle producten goed te kunnen laten zien. De verhuizing naar Schimmert is voor Roger en Sandra ook meteen het perfecte moment om te transformeren naar een volledige CUBE Store. “CUBE is al lange tijd ons hoofdmerk en de samenwerking met het merk is steeds hechter geworden,” vertelt Sandra. “Met name in de afgelopen twee jaar is gebleken dat CUBE een merk is waar wij op kunnen vertrouwen. Aan de andere kant is CUBE Store ook op zoek naar enthousiaste partners die achter het merk staan. Daarom hebben we besloten om afscheid te nemen van Gazelle en verder te gaan met alleen CUBE.” 

 

 

Compleet CUBE assortiment
Roger en Sandra zijn ontzettend blij dat ze deze stap hebben gemaakt en kunnen niet wachten tot de deuren geopend worden. Ondertussen zijn de voorbereidingen voor de nieuwe winkel in volle gang. Het pand wordt van top tot teen volledig omgetoverd tot CUBE Store. “De inrichting van de winkel wordt heel natuurlijk,” licht Sandra toe. “We gebruiken veel hout en groen, waardoor iedereen zich welkom zal voelen.” In de winkel vindt je het complete CUBE assortiment. Van sportieve e-bikes tot aan (e-)mountainbikes, racefietsen en kinderfietsen. Daarnaast bieden onze CUBE Stores altijd het ruimste assortiment CUBE accessoires.

 

Start hier jouw fietsavontuur!
Onze service nog eens op een rijtje:
Altijd het juiste advies voor jouw fietsavontuur

Groot aanbod CUBE fietsen en accessoires
Premium onderdelenmerken, zoals Shimano en Schwalbe
Onderhoud op maat voor alle merken fietsen (ook die niet bij 2Wielers Bisschops of CUBE Store zijn gekocht)

 

CUBE STORE LIMBURG
Torenstraat 1A
6333 BC Schimmert

 

Openingstijden:
Di - Vr:  9.00 - 12.00 en 13.00 - 18.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zo - Ma: Gesloten

www.cubestores.nl

 

MTBroute TOP10 bijgewerkt 28-05-2022

  • zaterdag 28 mei 2022

De TOP10 is weer bijgewerkt.  Op plaats 1 Netersel, gevolgd door Zeddam op plaats 2 en Appelscha (Bosberg) op de 3e plaats.

MTBroute TOP10 bijgewerkt 28-05-2022

 

Staat jouw favoriete route in de TOP10?
Geniet van je rit

 

Enjoy!

► Be Nice - Say Hi    ► Geniet van je rit!   ► Goed weekend!


 

Rang Plaats Niveau Provincie Afstand Hoogtem. Score
1 Netersel Noord-Brabant 4,7 km 134 m 4,62
2 Zeddam Gelderland 26,0 km 447 m 4,54
3 Appelscha (Bosberg) Friesland 4,3 km 136 m 4,47
4 Parkstad - Landgraaf (NK2017) Limburg 2,9 km 142 m 4,47
5 Amerongen Utrecht 18,4 km 374 m 4,41
6 Hellendoorn Overijssel 18,6 km 358 m 4,37
7 Westenschouwen Zeeland 6,7 km 164 m 4,37
8 Maastricht (St-Pietersberg-Observant) Limburg 4,9 km 171 m 4,31
9 Zelhem (Vossebos) Gelderland 3,7 km 42 m 4,31
10 Groesbeek Gelderland 17,3 km 440 m 4,27

 

Draag altijd een Helm!

Gooi afval niet van je af op de route!

 

 

De TOP 10 is samengesteld door middel van de reacties van bezoekers op MTBroutesNL. Vanuit de laatste 20 beoordelingen wordt het gemiddelde berekend. Een TOP10 lijst is altijd subjectief, maar geeft wel een beeld van welke routes nu populair zijn.

 

Wil je ook een meedoen aan deze rating? Vul dan het route beoordelingsformulier in!

 


 

Schrijf je in voor de MTBroutesNL Nieuwsbrief.

 

Zo'n zes keer per jaar stellen wij de MTBroutesNL Nieuwsbrief samen, die we versturen naar duizenden mountainbikers. Hierin uitgelicht de laatste weetjes over de Nederlandse Mountainbikeroutes. Ook lees je over de nieuwste producten en komen er, speciaal voor onze abonnees, aantrekkelijke aanbiedingen voorbij.

 

Wil jij ook op de hoogte blijven van route- en productnieuws? 

En.. wat dacht je van speciale kortingen op MTB gear met dit kosteloos lidmaatschap!

 

Schrijf je hieronder in.

 

Door op 'Inschrijven' te klikken geef je aan kennis genomen te hebben van de privacy policy en ga je daarmee akkoord.


Volg ons op ....

 

                Post je bericht met: #mtbroutesnl of @mtbroutesnl