MTBroutes.nl Overzicht van alle Nederlandse mountainbike routes

Opening Cube Store Venlo: Zaterdag 10juni

  • vrijdag 9 juni 2023

Met trots kondigen we aan dat Fast Cycles verhuist naar een nieuwe locatie en verder zal gaan als CUBE Store Venlo.
10 Juni openen we onze nieuwe winkel aan de Marinus Dammeweg 31 in Venlo.

 

Vanaf 10.00 uur zijn de deuren geopend, we nodigen je graag uit om een kijkje te komen nemen!

Opening Cube Store Venlo: Zaterdag 10juni

Bij Fast Cycles vond je voorheen Race, Gravel en (E-Hybrid) Mountainbikes.
Na de verhuizing vind je in deze CUBE Store uiteraard ook onze Stads-, Trekking-, Tour- en kinderfietsen.
Zo kun je nu ook in Venlo voor ieder fietsavontuur bij ons terecht.


Met verder:

โœ”๏ธ CUBE Goodie Bag ๐Ÿ›๏ธ voor de eerste 100 bezoekers
โœ”๏ธ 20% Korting ๐Ÿ”ฅ op heel veel 2022 Fietsen๐Ÿ‘‡

โœ”๏ธ De nieuwe CUBE Trike Hybrid Staat klaar om te testen ๐Ÿ‘‡

โœ”๏ธ De Wafelzusjes ๐Ÿง‡ zorgen voor heerlijke wafels en drankjes

 

Dus Kort:
Tijd:Zaterdag 10 juni van 10:00 tot 16:00
Locatie: Marinus Dammeweg 31, 5928 PW Venlo

 

 

We introduceren 10 juni gelijk ook de twee eigenaren Huub en Marika, en natuurlijk ook het team!

 

๐Ÿšด‍โ™‚๏ธ We hopen jullie te zien! Tot zaterdag. ๐Ÿšด‍โ™‚๏ธ

MUD MASTERS OBSTACLES RUN HAARLEMMERMEER

  • donderdag 8 juni 2023

Komend weekend, 9, 10 & 11 juni wordt in de Haarlemmermeer de MUD MASTERS OBSTACLES RUN gehouden daardoor zijn er op de MTBroute Hoofddorp afsluitingen en omleidingen van kracht.

MUD MASTERS OBSTACLES RUN HAARLEMMERMEER

MBC de Noordbikers en Mudmasters hebben in goed overleg bepaald dat het grootste deel van de MTBroute Hoofddorp open kan blijven maar doen hierbij wel een beroep op de sportiviteit van de bikers. Respecteer de afsluitingen (Spottershill & Expo) en omleidingen (Groene Weelde & Haarlemmermeerse Bos). 

 

Volg aanwijzingen van de stewards op en geef de zwoegende helden dit weekend voorang als je de Mudmaster-route kruist. 

Vergeet voor dit weekend je Strava record, houd rekening met het vele publiek in het bos.... 

MTB Heelsum Escape Ride

  • dinsdag 6 juni 2023

"Ben je een liefhebber van mountainbiken en vind je puzzelen in een escaperoom ook zo leuk?
Dan is dit de ideale activiteit voor jou! Dat is de Escape Ride. Als deelnemer ga jij aan de slag in groepen van twee tot vier personen. Door middel van raadsels en puzzels op te lossen weet jij te ontsnappen tijdens de Escape Ride!"

 

Zo werd onze aandacht getrokken voor de derde editie van de Escape Ride die op zondag 4 juni plaats vond.

MTB Heelsum Escape Ride

Samen met onze ICT-er Mark besloten we ons aan te melden. We wisten niet precies wat ons te wachten stond, maar een combinatie van mountainbiken en puzzelen en ook nog eens een goed doel steunen (dit jaar het Nationaal MS Fonds) kan alleen maar positief uitpakken. En dat heeft het gedaan.

 

Rond half 11 arriveerden we na een, voor ons, lange rit op het sportpark in Heelsum. Ruim een uur voor onze starttijd van 11.30 uur. Enthousiast werden we begroet door de vrijwilligers die ons een duidelijke instructie van het evenement gaven. Na toch nog maar eerst een kopje koffie konden we de eerste Escape Room in, met meteen al een pittige puzzelopdracht. Of misschien was het zo dat we er nog even in moesten komen. Na een juiste code te hebben doorgegeven via WhatsApp mocht we echt op pad met de mountainbike.

 

Via een App werden we over de route van Arnhem geleid naar diverse waypoints met puzzelopdrachten die moesten worden beantwoord naar de Rector. De persoon op de achtergrond die, daar waar nodig, je van handige tips kon voor zien.

Buiten het puzzelen om fiets je hier in een prachtige omgeving en was er zelfs toestemming verleend voor een stuk route buiten de officiele route om. Onderweg was er ook een pauzepunt waar we werden voorzien van een stuk fruit en iets te drinken.

 

 

Terug gekomen bij de startlocatie kwamen we erachter dat we bij het laatste waypoint een puzzel hadden gemist waardoor één van de slotjes van onze rugzak nog niet geopend was. Daar zijn we toch nog even voor terug gefietst. Vervolgens werden we opnieuw opgesloten in de Escape Room. Hier moesten we met onze eerder verkregen informatie de Final Puzzle oplossen rondom het verhaal van de waardevolle artefacten die zouden zijn geroofd bij de grafheuvels in de omgeving. Nog een pittige klus. Maar uiteindelijk, met een heeeeeel klein beetje hulp, gelukt!

 

Wij kijken terug op een bijzonder leuke dag! En komen volgend jaar graag terug!
Houd jij van mountainbiken en puzzelen of zoek je een leuke activiteit voor familie en/of vrienden dan raden we je dit evenement zeker aan. Wanneer de volgende versie is, is nog niet duidelijk. Dus houd de website en social media in de gaten. Het is overigens mogelijk om ter plaats een mountainbike te huren.

Kijk voor meer info op MTB Heelsum.

 

 

Nationaal MS Fonds
MTB Heelsum organiseert de Escape Ride om geld in te zamelen voor een goed doel. Dit jaar is dat het Nationaal MS Fonds. In totaal hebben ze al € 1910,00 kunnen doneren. Doneren kan en mag nog steeds. Klik HIER als je alsnog een donatie wil doen.