MTBroutes.nl Overzicht van alle Nederlandse mountainbike routes

Nieuwe route video Heeten

  • dinsdag 21 januari 2020

Deze week voegt André de MTBroute Heeten toe aan zijn inmiddels indrukwekkende lijst van gereden MTBroutes. Het Overijsselse Heeten ligt net boven Deventer in een prachtige omgeving. De route is zo'n 35 kilometer en kent een kleine 80 hoogte meters. 

 

 

Nieuwe route video Heeten

 

 

Wil je geen van de video's missen of ze allemaal nog eens bekijken?  Abonneer je dan op het YouTube kanaal van: MTB_Challenge Klik HIER!

en... geef dan de video's een duimpje!

 

#MTBroutesNL #mtbroutes #MTB #TOP10 #Mountainbike #Mountainbiker #instamtb
#MTB_Challenge #TrailVideo #mtbtrailawards #Heeten

Nieuwe MTBroute Kropswolde (Meerwijck)

  • zondag 19 januari 2020

Vandaag hebben wij de MTBroute Kropswolde (Meerwijck) op onze site geplaatst. Het is ongeveer een jaar geleden dat de voormalige MTBroute Hoogezand-Sappemeer werd gesloten. De route was min of meer een particulier initiatief. Door de gemeente Midden-Groningen is samen met een aantal vrijwilligers de route Kropswolde (Meerwijck) gerealiseerd.

 

Nieuwe MTBroute Kropswolde (Meerwijck)

 

Het is een route van 12 kilometer en loopt door het buurschap Meerwijck, dat valt onder het dorp Kropswolde. Het is een gemeenschappelijke route voor MTB en Trailrunning. Het grootste deel van de route is gemaakt voor de beginnende en/of gemiddelde mountainbiker, is op de website van de route te lezen.

 

Website: MTB Meerwijck

MTBroute Netwerken

  • zaterdag 18 januari 2020

Steeds meer MTBroutes in Nederland worden met elkaar verbonden. Zo zijn er inmiddels routenetwerken in Drenthe, Twente, Veluwe, Noord-Brabant en Limburg. Wij kregen de laatste tijd veel vragen waar deze verbindingsroutes te vinden zijn. Bij de laatste update van onze website is het mogelijk geworden om de verbindingsroutes zichtbaar te maken.

 

MTBroute Netwerken

 

Afgelopen week hebben wij de data ontvangen van het Routenetwerk Twente en Noord-Brabant (de Peel). Deze verbindings- en aanrijroutes staan nu op de site. Ze zijn te zien in het totaaloverzicht en bij elke route individueel. Deze verbindingsroutes zijn allemaal met bordjes bewegwijzerd. Naast het GPX-bestand van de routes zijn nu ook deze verbindingsstukken als gpx-bestand te downloaden. Omdat dit vaak meerdere bestanden zijn bieden wij dit aan als een zip-bestand.