MTBroutes.nl Overzicht van alle Nederlandse mountainbike routes

Over MTBroutes.nl ...

Met de site MTBroutes.nl willen wij een zo compleet mogelijk overzicht geven van alle permanent, bewegwijzerde mountainbikeroutes in Nederland. Naast het overzicht bevat de site routebeoordelingen, een route Top 10, reacties van bikers en videobeelden van diverse routes.

 

 

Ook plaatsen we aan mountainbikeroutes gerelateerd nieuws, kun je zien welke toertochten er in jouw buurt worden georganiseerd of kun je rond snuffelen in de webshop van onze partners.

 

MTBroutes.nl is gestart in 2000 door een uit-de-hand gelopen hobby en wordt nog steeds met veel plezier als hobby gemaakt. Omdat wij de website gratis willen blijven aanbieden worden de kosten gedekt uit opbrengsten van advertenties. De redactie bestaat uit Jeannette en Gert. Bijgestaan door; Mark (ICT / app), André (Videomaker / YouTuber) en Martijn en Marinus (WayMarkedTrails / OpenStreetMap).

 

Voor het up-to-date houden van ons route-bestand zijn wij afhankelijk van informatie die door bezoekers van de site wordt aangedragen. Wij trachten de informatie op onze website zo actueel mogelijk te houden. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. Je kunt ons altijd mailen om ons op de hoogte te stellen van onjuistheden.

 

We hopen met onze website mountainbikers te voorzien van de juiste informatie en zo de diverse routes in ons land populairder en toegankelijker te maken voor iedereen. MTBroutes.nl is niet verantwoordelijk voor de aanleg, beheer en/of onderhoud van één van de routes.