MTBroutes.nl Overzicht van alle Nederlandse mountainbike routes

TRAIL TV - Episode 04

  • donderdag 8 september 2022

Vandaag is het eindelijk zover en staat Episode #4 online! Voor de opnames waren we te gast bij Schwalbe Nederland in Hoofddorp. De gesprekjes tussen André en Robert zijn opgenomen in de studio van MTB_Challenge in Dordrecht.

TRAIL TV - Episode 04

TRAIL TV wordt gepresenteert door André (MTB_Challenge), Robert (MTB Trail Awards) in samenwerking met het platform MTBroutes.nl. Er is gekozen voor een format waarbij in elke aflevering een voormalige of toekomstige Trail Awards winnaar wordt bezocht. Een vast item is het bespreken van een aantal leuke of opmerkelijke routereviews. Bovendien is er altijd een prijsvraag met geweldige prijzen en tenslotte is er een special over iets wat met mountainbiken te maken heeft. Trail TV zal meerdere keren per jaar verschijnen.

 

In deze vierde aflevering onder andere een routebezoek aan MTBroute Ede, een studio gesprek over de Schwalbe Banden Special en een vooruitblik op de MTB Trail Awards 2020, bespreking routereviews, twee volgtips en natuurlijk de prijsvraag.

 

 

Volgtips

Robert en André gaven in de video een tweetal Volgtips. Wil je ook RideShimano en Crackworx volgen?, dan zijn hier de adressen:

 

1 ► #RideShimano ► https://www.youtube.com/c/RideShimano

2 ► @cranckworx ► https://www.instagram.com/crankworx/

 


Doe jij ook mee aan de TRAIL TV - prijsvraag?

Beantwoord dan de vraag: Wat is de beste Schwalbe bandencombinatie om te rijden in Nederland?

Bekijk de video goed want het juiste antwoord wordt in de video genoemd. 

 

Wat kun je winnen?

  • Een schitterend prijzen pakket.

 

Vul onderstaand formulier in of stuur een mailtje ► klik HIER

 


U I T G E L I C H T

 

MTB Trail Awards 2022 uitreiking op zaterdag 1 oktober

 

Nederland telt inmiddels meer dan 250 unieke MTB routes. De route awards, ofwel MTB Trail Awards zijn in het leven geroepen om de routebouwers en vereniging verantwoordelijk voor het onderhoud van deze routes die Nederland eens goed in de schijnwerpers te zetten. Daarom spreken we onze waardering uit met prijzen in 6 verschillende categorieën met als publieksprijs de Gouden Schop.

 

De uitreiking van de MTB Trail Awards 2022 vindt dit jaar plaats op zaterdag 1 oktober in het SHIMANO Experience Center in Valkenburg.

 

W h e r e 's   t h e   p a r t y ?

Shimano Experience Center

De Leeuwhof 2

6301 KZ Valkenburg

 

Toegang: Gratis

Tijdstip: +/- 16 uur (Vooraf is er een NTFU-summit voor de Trailcrews)

 

Meer info ► Klik HIER