MTBroutes.nl Overzicht van alle Nederlandse mountainbike routes

Shimano MTB Trail Awards 2022 uitreiking op zaterdag 1 oktober

De uitreiking van de MTB Trail Awards 2022 vinden dit jaar plaats op zaterdag 1 oktober in het SHIMANO Experience Center in Valkenburg. Om het bezoek aan Zuid Limburg nóg leuker te maken hebben wij in samenwerking met Landal Kasteeldomein De Cauberg speciaal voor alle route crews een arrangement opgesteld.

 

Nederland telt inmiddels meer dan 250 unieke MTB routes. De route awards, ofwel MTB Trail Awards zijn in het leven geroepen om de routebouwers en vereniging verantwoordelijk voor het onderhoud van deze routes die Nederland eens goed in de schijnwerpers te zetten. Daarom spreken we onze waardering uit met prijzen in 6 verschillende categorieën. Klik hier voor het overzicht van de voorgaande jaren.

 

Er zijn verschillende categorieën die door een vakjury aan de hand van specifieke criteria een winnaar selecteren. Iedere route ontvangt naast een mooi prijzenpakket een route paal met gouden plaquette. De publieksprijs is De Gouden Schop. Deze award wordt uitgereikt aan de route met de hoogste beoordelingsscore en meeste stemmen uit de poll. Vanaf 1 augustus kan er weer gestemd worden tot en met 15 september. (nb verlengd tot en met 25 september)

 

Tijdens deze 5e editie van het evenement vieren wij de prijsuitreiking met hapjes en drankje, Airbags, muziek en special guests.

 

Where's the party?

 

Shimano Experience Center

De Leeuwhof 2

6301 KZ Valkenburg

 

Toegang: Gratis

13:00 - 15:00 uur: NTFU-summit (voor MTB TrailCrews)

16:00 - 17:30 uur: Uitreiking MTB Trail Awards 2022

 

Speciaal voor de route crews, de bungalow special!

Arrangement met 2 overnachtingen op Landal Kasteeldomein De Cauberg van vrijdag 30 september tot zondag 2 oktober.

Reserveer nu een 6 persoons bungalow met tot wel 70% korting op de reguliere prijs (let op, er zijn een beperkt aantal huisjes beschikbaar).

Klik HIER om u in te schrijven.

 

Voorwaarden:

  • Reserveringen worden gescreend op authenticiteit van de route verenigingen en deelname aan de MTB Trail Awards (dus geen privé-of gezinsboekingen).
  • Vast tarief € 199 per (6-pers) bungalow voor het hele weekend (normale vanaf prijs € 389
  • Komt u met minder dan 6 personen en wilt u graag in een bungalow verblijven en de kosten delen? Dat kan, vermeldt het bij uw reservering, dan zullen wij u indelen bij andere gegadigden.
  • Na het plaatsen van de reservering ontvangt u van ons een bevestiging van de reservering, met daarna de vervolg stappen. 
  • De organisatie behoudt zich het recht om beschikbare bungalows evenredig over de reserveringen van verschillende route-crews te verdelen.
  • Aan deze speciale promotie rondom de MTB Trail Awards 2022 kunnen verder geen rechten worden ontleend.