MTBroutes.nl Overzicht van alle Nederlandse mountainbike routes

Binnenkort in Nijmegen: CUBE STORE

  • woensdag 5 oktober 2022

Binnenkort kun je ook in Nijmegen genieten van alles wat CUBE is, want dan opent de allernieuwste CUBE Store Nijmegen! De winkel komt op de Nieuwe Dukenburgseweg nummer 9, direct naast het Goffertpark. Daarnaast zit je zo bij verschillende mountainbikeparcours rond Nijmegen, zoals Malden, Nijmegen, Groesbeek en Mook!

Binnenkort in Nijmegen: CUBE STORE

 

De nieuwe winkel is maar liefst 1000 m2 groot en biedt alle ruimte om de mooiste fietsen en accessoires van CUBE te kunnen laten zien. Ben je op zoek naar een goede mountainbike om te trails rond Nijmegen te ontdekken, stap je liever op een e-bike om tussen werk en thuis te pendelen of wil jij straks op jouw nieuwe Litening, Agree of Attain door het Gelderse landschap racen? Bij CUBE Store Nijmegen vind je straks alles wat je nodig hebt.

 

Area Manager Martijn de Vries vertelt: "Wij zijn super enthousiast om onze nieuwe Cube Store winkel in december te openen in Nijmegen. De nieuwe Store bevindt zich in een gebied met vele mooie fiets- en mountainbikeroutes en waar onze CUBE fietsen zich perfect thuis voelen, ook wel "The Dutch Mountains" genoemd. We zijn op dit moment druk bezig om het pand te transformeren naar een echte CUBE Store met 1000m2 fietsplezier. Alle soorten fietsen krijgen een mooie plek, net als alle CUBE accessoires die natuurlijk niet mogen missen."

 

Zonder nieuwe collega’s kan er natuurlijk geen winkel openen. Daarom is CUBESTORES op zoek naar jou!

 

Wil jij werken bij de sportiefste fietsenwinkel van Nijmegen en omstreken? Klik dan hier voor meer info en solliciteer!