MTBroutes.nl Overzicht van alle Nederlandse mountainbike routes

MTB vereniging de Zeeuwse kust

  • donderdag 24 september 2020

De MTB vereniging De Zeeuwse Kust is opgericht in 2014 met als doel het realiseren van vaste MTB routes op Walcheren. Inmiddels zijn er routes bij Vlissingen, Middelburg, West- Oostkapelle en Veere. De routes zijn door middel van verbindingroutes aan elkaar verbonden.

MTB vereniging de Zeeuwse kust

In de laatste Facebook post lezen we waar de vrijwliggers momenteel mee aan het werk zijn:

Wat gebeurd er zoal:

 

Vlissingen
De vrijwilligers hebben een onderhoudsplanning gemaakt en er zal ik de maand oktober regelmatig onderhoud plaatsvinden op de route.

 

Westkapelle-Oostkapelle
Deze vrijwilligers schoffelen werkelijk kilometers! Er is gesnoeid door Staatsbosbeheer met lekke banden als gevolg, hoppa ze staan er weer voor jullie.
Rondom de schaatsbaan bij Westkapelle hebben ze een nieuwe trail aangelegd naast het wandelpad, deze staat ook duidelijk aangegeven met routebordjes. Het zou fijn zijn als iedereen deze trail dan ook pakt.

 

Middelburg
Er is de afgelopen tijd gewerkt aan de ondergrond voor een verassing die deze week komt. De vrijwilligers zullen heel blij zijn als het er is. Er word vh weekend gestart aan de weilandzijde van de belt met een onderdeel van de nieuwe trail aan die zijde.

 

Veere (in ontwikkeling)
We zijn gestart met het plaatsen van routebordjes maar deze sluiten nog niet op elkaar aan. Deze route is dus nog niet geheel te rijden, dit zal ook nog enige tijd gaan duren.

 

Rabo Clubsupport
Zoals zo veel clubs doen, probeert ook De Zeeuwse Kust sponsorgelden bijelkaar te halen. Daarom roepen zij bewoners van Walcheren op om op hun vereniging te stemmen bij het Rabo Clubsupport.