MTBroutes.nl Overzicht van alle Nederlandse mountainbike routes

MTBroute Lemele opnieuw uitgebreid.

  • zaterdag 24 augustus 2019

De toch al uitdagende MTB route op de Lemelerberg is opnieuw uitgebreid. In goede samenwerking met Landschap Overijssel heeft wielerclub Cycling Lemelerveld samen met Route Netwerken Twente afgelopen weken de route op 3 punten aangepast.

 

MTBroute Lemele opnieuw uitgebreid.

 

Als eerste is er in de klim langs het pompstation van Vitens een nieuwe singletrack gemaakt zodat MTB’ers niet meer het hele stuk over de saaiere grasklinkers naar boven hoeven.
Daarnaast is er vanaf de waterput tot aan het begin van de Oude Dijk een oud pad in gebruik genomen zodat het stuk over het fietspad of de brede mulle zandweg niet meer gebruikt hoeft te worden.
En als laatste is er bij de parkeerplaats van Restaurant & Theehuis 'de Lemelerberg' een nieuw pad gemaakt achter de kiosk. Zo hoeven fietsers niet meer over de vaak volle en drukke parkeerplaats om de oversteek te maken.

 

Al met al weer mooie aanpassing van deze 13km lange MTB route die het niet alleen uitdagender maken, maar ook veiliger voor de MTB’ers en overige bezoekers van de Lemelerberg.

 

De kleur van de routebordjes is aangepast en is nu 'oranje'. Ook is de verbindingsroute aangegeven naar de paarse route op de Hellendoornseberg. De bordjes van de verbindingsroute zijn 'oranje/paars'.

 

Bekijk de route: klik Hier


noot: Het gpx-bestand zal zo snel mogelijk worden aangepast!