MTBroutes.nl Overzicht van alle Nederlandse mountainbike routes

Fijne feestdagen

  • vrijdag 24 december 2021

We zitten in de laatste maand van 2021 en kijken terug op een bijzonder jaar. Een jaar waarin we weer te maken kregen met beperkingen door corona. Gelukkig kon iedereen wel buiten blijven biken en dat deden jullie weer massaal.

 

 

De uitbreiding van de website en app (Mijn MTBroutes met daarin Mijn MTB Challenge) was een groot succes. Op andere wijzigingen, zoals de bewegende rijrichting op de kaartjes en de start van de Nieuwsbrief kregen wij ook tal van positieve reacties. Als klap op de vuurpijl zijn wij dit najaar gestart met TRAIL TV, een serie video's met afwisselende en interessante inhoud. Ook voor volgend jaar staan er weer tal van leuke dingen op stapel en blijven wij jullie voorzien van nieuws rond de Nederlandse mountainbikeroutes.

 

Al deze vernieuwingen en uitbreiding zijn onder andere mogelijk door onze partners CUBE, SHIMANO en DigiFactory. Mede door hen en de overige adverteerders kunnen wij alles GRATIS blijven aanbieden zonder dat je een lidmaatschap of abonnement hoeft af te sluiten.

 

Wij zijn blij met jullie massale bezoek aan de website, het gebruik van de app en natuurlijk het volgen van onze socials.

 

Fijne feestdagen en alvast een gezond en sportief 2022

 

Team MTBroutesNL
André, Gert, Jeannette, Mark en Robert