MTBroutes.nl Overzicht van alle Nederlandse mountainbike routes

TRAIL TV

TRAIL TV wordt gemaakt door André (MTB_Challenge), Robert (MTB Trail Awards) en het platform MTBroutes.nl.

 

TRAIL TV verschijnt een aantal maal per jaar. Er is gekozen voor een format waarbij in elke aflevering een voormalige of toekomste Trail Awards winnaar wordt bezocht. Een vast item is het bespreken van een aantal leuke of opmerkelijke routereviews. Bovendien is er altijd een prijsvraag met geweldige prijzen en tenslotte is er een special over iets wat met mountainbiken te maken heeft.

Veel kijkplezier!


Episode 01 | 13 - 12 - 2021

In deze aflevering onder andere een routebezoek aan Wielerexperience Roosendaal, bespreking routereviews MTBroute Rheden, de prijsvraag en een verslag van de uitreiking van de Legacy Award aan het Mountainbikemuseum in Arnhem.

 


Episode 02 | 01 - 02 - 2022

In deze tweede aflevering onder andere een routebezoek aan MTBroute Leersum, een gesprek met SBB boswachter Rein Zwaan, bespreking routereviews MTBroute Schaarsbergen en twee Volgtips.

 


Episode 03 | 21 - 03 - 2022

In deze derde aflevering onder andere een routebezoek aan MTBroute Zandvoort, een gesprek met vrijwilligers tijdens opruimen van stormschade, bespreking routereviews met complimenten aan de vrijwilligers, twee volgtips en natuurlijk de prijsvraag.