MTBroutes.nl Overzicht van alle Nederlandse mountainbike routes

De Winnaar van de CUBE Cargo Hybrid is ...

  • zondag 24 maart 2024

De Trailcrew van MTBroute Soest is de winnaar geworden van de special edition CUBE Cargo Hybrid 500

De Winnaar van de CUBE Cargo Hybrid is ...

Trailcrews hebben in een korte video kunnen aangeven waarom zij graag een Cargo Hybrid willen gebruiken bij het onderhoud aan hun mountainbikeroute. Uit de inzendingen waren 4 video's geselecteerd. Mountainbikers konden via de website van MTBroutes.nl hun stem uitbrengen op hun favoriete Trailcrew.

 

Met deze Electrische Cargo Bike kan de Trailcrew eenvoudig materialen en gereedschappen vervoeren over de trail. De Bosch Cargo Line-aandrijving en de superdegelijke, traploze Enviolo-versnellingsnaaf leveren een krachtige ondersteuning en passende versnellingen. Hierdoor kunnen zij nog makkelijker jouw favoriete mountainbikeroute onderhouden!

 

De CUBE Cargo Hybrid wordt aangeboden door    in samenwerking met MTBroutes.nl & MTB_Challenge

 

Uitslag van de stemming

Een week lang kon er gestemd worden en dat gebeurde massaal. De stand wisselde gedurende de gehele week en halverwege was het nog niet duidelijk welke trailcrew kon gaan winnen. Pas op het laatst tekende een winnaar zich af.

 

Rang Trailcrew Aantal stemmen
1 Trailcrew Soest 548
2 Grenspark Trailbuilders 383
3 Trailcrew MTB Zuid-Veluwe Ede 248
4 Trailcrew Rhenen (Kwintelooijen) 197
  Totaal 1376

 

 

Namens , MTB_Challenge en MTBroutes.nl feliciteren wij alle leden van de Trailcrew MTBroute SOEST. De feestelijke uitreiking van de CUBE Cargo Hybrid zal binnenkort plaatsvinden. Datum en tijdstip worden zo snel mogelijk bekend gemaakt. De winnende Trailcrew is inmiddels op de hoogte gesteld. 

 

Alle Trailcrews die hebben deelgenomen bedanken wij voor het maken van geweldig leuke video's. Wij roepen hen en de Trailcrews op die (nog) geen video hebben ingezonden om onze websites goed in de gaten te houden. Want na de zomer komen wij nogmaals met een geweldige actie voor de Trailcrews van de Nederlandse Mountainbikeroutes.