MTBroutes.nl Overzicht van alle Nederlandse mountainbike routes

Bike Camp

  • vrijdag 18 juni 2021

SPORT CAMPS | ZOMERKAMPEN IN GELDERLAND

12 - 14 jaar   14 - 16 jaar

Bike Camp

Mountainbiken, BMX-fietsen en pumptracken. Tijdens het Bike Camp staat alles in het teken van fietsen! Daarnaast worden er de hele week leuke outdooractiviteiten gedaan en is er s'avonds tijd om te chillen bij het kampvuur! Met Mountainbiken pakken we de mooiste routes in de Achterhoek, gaan we naar de BMX-baan van Doetinchem en kunnen we Pumptracken op de pumptrackbaan van Montferland. 

 

  MTB   BMX
  Pumptrack   outdooractiviteiten
  avondactiviteit   zwembad
  chillen   workshop onderhoud

 

 

Het Bike Camp staat bol van MTB-plezier en fiets-avontuur. Markant Outdoorcentrum ligt in  het Walhalla van de Mountainbike routes zoals route van Zeddam en Lochem. Iedere dag ga je een activiteit doen dat te maken heeft met fietsen!  Mountainbiken, Pumptrack en BMX-fietsen. Het zit er allemaal in. Met name bij het mountainbiken gaan we juist ook uitgebreid in op de techniek die we oefenen op de tracks in onze omgeving van de Achterhoek. 

 

Op het einde van dit fiets-Kamp ben jij op de hoogte van alle technieken en heb je gewerkt aan je fiets conditie! Vind je het gaaf spannende tracks te fietsen? Dan ben je bij dit Bike-Camp helemaal op de juiste plek!