MTBroutes.nl Overzicht van alle Nederlandse mountainbike routes

AfterMovie: Uitreiking Custom Cargo Hybrid aan Trailcrew SOEST

  • dinsdag 23 april 2024
Dit gaat de Trailcrew van Soest met CUBE Custom Cargo Bike doen!

Onder een vrolijk schijnend voorjaarszonnetje werd afgelopen zondag 21 april aan de Trailcrew van de MTBroute Soest hun gewonnen CUBE Custom Cargo Hybrid uitgereikt. Dit gebeurde door Jeannette Amsink namens CUBE Bikes, MTBroutes.nl en MTB_Challenge, die gezamenlijk deze geweldige actie hadden opgezet.

AfterMovie: Uitreiking Custom Cargo Hybrid aan Trailcrew SOEST

📸© Bas de Meijer - BasFotografie.com

 

Video-pitch

Trailcrews van de Nederlandse Mountainbikeroutes hebben in een korte video kunnen aangeven waarom zij graag een Cargo Hybrid Bike willen gebruiken bij het onderhoud aan hun mountainbikeroute. Uit de inzendingen waren 4 video's geselecteerd. Via de website van mtbroutes.nl kon gestemd worden op een van de geselecteerde video's. De trailcrew van Soest is daarbij als winnaar uit de bus gekomen.

 

📸© MTB_Challenge | Afbeeldingen uit de AfterMovie

 

AfterMovie

André (MTB_Challenge) heeft van de uitreiking en van het eerste gebruik van deze geweldige 'bakfiets'  een mooie compilatie gemaakt. Ga er maar voor zitten en geniet samen met de super enthousiaste Trailcrew van deze video.

Enjoy

 

 
Actie krijgt een vervolg

Geweldig NIEUWS!! Direct na de zomer zullen we deze actie herhalen en geven we nog een keer een CUBE Custom Cargo Bike weg aan een Trailcrew van een van de Nederlandse Mountainbike routes. En .... misschien daarna nog een! Dus, blijf onze kanalen (MTBroutesNL en MTB_Challenge) in de gaten houden!

 

De CUBE Custom Cargo Hybrid actie voor Trailcrews is een initiatief van
in samenwerking met
MTBroutes.nl & MTB_Challenge


 

Wil je geen van de video's missen of ze allemaal nog eens bekijken?  Abonneer je dan op het YouTube kanaal van: MTB_Challenge Klik HIER! en... geef dan de video's een duimpje!