MTBroutes.nl Overzicht van alle Nederlandse mountainbike routes

Mountainbike Clinics

 

Met de juiste techniek kun jij iedere uitdaging aan en zit je zelfverzekerd op de mountainbike. Of het nu gaat om het leren van goede basistechniek of specifieke skills, na een MTB Clinic zit je beter op de fiets. Onderstaande lessen worden aangeboden in samenwerking met TS MTB Adventure en worden uitsluitend gegeven door gediplomeerde mountainbike-trainers.

 

Niveau keuze:

Beginner/Licht gevorderd: 

Je wilt de basics echt goed op orde krijgen. Je ben nieuw op de MTB of rijdt al wat langere tijd. De parcours gaan echter nog niet geheel foutloos of met 100% vertrouwen. Wij zorgen ervoor dat je de basis (opnieuw) goed aanleert. 

 

Gevorderd: 

De basics zitten er al goed in en je rijdt de meeste routes met veel vertrouwen. Met de gevorderden clinics gaan wij jouw techniek naar het volgende niveau te brengen. Bochten sneller rijden, steiler afdalen en klimmen, drops en ook sprongen leren rijden. Ook behandelen we complexe technieken zoals de Bunnyhop, Wheelie en manual.

 

Bij twijfel: Start met beginner/licht gevorderd, de lessen worden zo ingericht dat iedereen wordt uitgedaagd. Meer weten of vragen: info@ts-mtb-adventure.nl


Maak een keuze uit het uitgebreide aanbod Clinics:

Tot en met 30 april 2024 krijg je 10% korting. Gebruik de code: MTBRoutes10