MTBroutes.nl Overzicht van alle Nederlandse mountainbike routes

CHAINIUM Webshop

In 2020 zijn we begonnen met de verkoop van onze armbanden. Eerst alleen voor vrienden en familie. We zagen al snel dat het als een zeer populair en origineel product werd beschouwd. Toen hebben we besloten om een ​​webshop te beginnen om het aan een breder publiek aan te bieden.

 

Het is niet alleen een armband voor de lol of om er goed uit te zien, je maakt deel uit van een beweging. Een dagelijkse herinnering om je pols om bewust te zijn van recycling en herbruikbare materialen.

 

Omdat de kettingschakel armband zo goed aansluit bij de Mountainbikers hebben we nu zelfs een speciale MTBroutesNL Bundle in het zwart en oranje.

 


 

MTBroutesNL bundle

 

Exclusief voor MTBroutesNL is er een set met een zwart en een oranje armband.

 

Ben jij een enthousiaste fan van de website en app van MTBroutes.nl dan is dit je kans op deze exclusieve armbandjes.

 

Of zoek je een leuk kado voor iemand?

Dan ligt hier je kans!

 

Slechts € 15,95 (inclusief verzendkosten)

 

Direct bestellen? Klik HIER


Klik op een afbeelding hieronder en je komt direct in de webshop van CHAINIUM

 

 

Dit is slechts een greep uit het assortiment. Klik HIER voor nog meer keuze.


 

Hoe weet je wat jouw maat is?

Neem een ​​flexibel meetlint of een strook papier. Wikkel het om je arm waar je horlogebandje normaal gesproken zou zitten, namelijk net onder het polsbot. Leg het papier plat naast een liniaal, noteer de maat.

 

Maten

Er zijn 2 verschillende maten. Klein: 15 / 19 CM en Groot: 19 / 22 CM. Zit je tussen twee maten in, kies dan de grotere maat.

 

Glijdende knoop
Alle armbanden hebben een schuifknoop. Trek aan de knopen en pas de koorden aan om je armband groter of kleiner te maken.


 

Hoe worden die toffe armbandjes gemaakt?

Eerst worden de overgebleven fietskettingschakels verzameld. Ze worden schoon gemaakt, uit elkaar geklikt en ze worden een klein beetje gebogen. Daarna wordt een stukje koord geknipt en worden de schakels eraan geregen.

 

 

De producten van CHAINIUM zijn handgemaakt en vervaardigd in Nederland. Zowel touw als kettingschakels zijn van gerecycled materiaal. Tijdens het hele proces van begin tot eind worden duurzame keuzes gemaakt.

 

Het polyester touw dat gebruikt wordt is 100% gemaakt van gerecyclede PET-plastic flessen. Deze nieuw ontwikkelde polyestervezel wordt RPET (recycled PET) genoemd.

 

Ook de verzendenvelop is gemaakt van graspapier. Graspapier bestaat voor 30% uit gras en voor 70% uit gerecycled papier. Het graspapier is duurzaam en composteerbaar. Milieuvriendelijk: plastic bubbels en papier kunnen gescheiden worden.