MTBroutes.nl Overzicht van alle Nederlandse mountainbike routes

Sportasdviezen door Jeltje en Sjoerd

 

Jeltje Loomans en Sjoerd Huis in 't Veld, eigenaren van SPORT & SUPPORT in Maarsbergen zijn gespecialiseerd in het coachen van mensen die zoeken naar een gezonde en sportieve levensstijl.

 

 

Sjoerd is jarenlang Toptennistrainer geweest. Tot hij op een gegeven moment het roer totaal omgooide. Hij heeft zijn baan opgezegd en is een wereldreis gaan maken. Momenteel combineert hij zijn werkzaamheden bij SPORT & SUPPORT met het geven van tennistraining aan Nederlandse Topjeugd.

 

Jeltje, master in bewegingswetenschappen en gediplomeerd sportmasseur, tenniste meerdere jaren in Amerika op topniveau. Ook heeft zij een aantal jaar als travelingcoach een jong professional begeleid. Tot voor kort werkte zij bij CUBE Stores in Leersum. Begin 2020 hebben Jeltje en Sjoerd SPORT & SUPPORT opgericht met LIEFDE voor BEWEGEN, GEZONDHEID en COACHING.

 

Met hun ervaring uit de topsport weten zij wat er nodig is om resultaat te boeken, ze slaan een brug tussen de wetten van prestatiesport en een gezonde en duurzame leefstijl. Je kunt bij SPORT & SUPPORT terecht voor onder meer HEALTHY HABITS een leefstijl programma. Dit op maat gemaakte programma kent een duur van 12 weken. Verder wordt INDIVIDUELE BEGELEIDING (personal coaching) aangeboden. Verantwoord trainen onder toezicht van een expert. Ook kunnen persoonlijke TRAININGSCHEMA'S worden gemaakt. Tenslotte kun je er terecht voor SPORTMASSAGE.