MTBroutes.nl Overzicht van alle Nederlandse mountainbike routes

Wielerkleding voor elke gelegenheid

  • maandag 14 maart 2022

Wanneer je een echte fietsliefhebber bent, is het een mooie uitkomst als je voor elke gelegenheid een andere wieleroutfit hebt. Bijvoorbeeld voor wanneer je aan een evenement meedoet, of een eretocht voor elke gelegenheid een gepaste outfit. In deze blog gaan we in op de mogelijkheden als het gaat om wielerkleding. 

Wielerkleding voor elke gelegenheid

Wielerkleding 

Het eerste wat voorop staat als het gaat om wielerkleding is comfort. Wanneer wielerkleding niet comfortabel zit, kun je ook niet comfortabel gaan fietsen. Maar wanneer je naar een gelegenheid gaat waar je jouw wielerkleding op af wil stemmen, is het ook van belang als de wielerkleding representatief is voor deze gelegenheid. Als je bijvoorbeeld kijkt naar AGU wielerkleding, is er een ruim aanbod van wielerkleding in elke gewenste maat. 

 

Naast het aanbod in alle gewenste maten, wordt er ook een groot assortiment aan stijlen aangeboden. Deze stijlen bieden veel mogelijkheden om voor jouw de ideale outfit samen te stellen. En dus ook voor elke eventuele gelegenheid een bijpassend wieleroutfit uit te zoeken. Op deze manier kan je goed voor de dag komen bij elke gelegenheid, zonder dat het ten koste gaat van het comfort van wielerkleding.  

 

Wielerhelm   

Wanneer je de sport van het fietsen uitoefenen, hoort hier natuurlijk ook een helm bij. Aangezien we het net hadden over wielerkleding voor elke gelegenheid, wil je natuurlijk ook een helm voor elke gelegenheid. Zoals het aanbod van wielerkleding groot is, is er ook een groot aanbod aan verschillende helmen. Als je bijvoorbeeld de mtb helmen neemt, deze helmen hebben een mooi en elegant design. Door het elegante design passen de helmen bij meerdere outfits, waardoor de helmen makkelijk toepasselijk zijn voor meerdere gelegenheden. Als een helm geschikt is voor meerdere gelegenheden is dit natuurlijk voordeliger, dan om ook voor elke gelegenheid een andere helm te kopen.  

 

De fiets 

Voor de fiets geldt hetzelfde als voor de helm, je moet niet voor elke gelegenheid een andere fiets willen hebben. Als ergens het aanbod groot in is dan is het wel het aanbod in fietsen. Door het grote aanbod in fietsen is er voor elke gelegenheid wel een fiets te vinden, maar misschien ook wel één fiets te vinden voor alle gelegenheden. Wanneer je een fiets koopt die aan al jouw specificaties voldoet, daarnaast is deze ook nog eens geschikt voor elke gelegenheid. Bespaar je veel geld doordat je niet nog een extra fiets hoeft te kopen.