MTBroutes.nl Overzicht van alle Nederlandse mountainbike routes

Zuid-Limburgse MTB-brochure met A3-insteekkaart

  • donderdag 23 juli 2020

Het heuvelachtige landschap van Zuid-Limburg vormt een speeltuin voor iedere mountainbiker, van beginner tot prof. Dit bijzondere stukje Nederland met heuvels, rivieren, hellingbossen, holle wegen en geweldige uitzichten zorgen voor eindeloos veel mountainbikeplezier.

Zuid-Limburgse MTB-brochure met A3-insteekkaart

De speciaal aangelegde trails zullen je skils zwaar op de proef stellen. In deze brochure met handige A3 insteekkaart vind je maar liefst 22 MTB-routes (in de regio Echt-Vaals-Eijsden) in het handige MTB-classificatiesysteem. Zo vind je altijd de route die bij jou past. Dit classificatiesysteem is vergelijkbaar met de skipistes, waarbij ook met kleuren wordt gewerkt.

 

De zwaarte wordt bepaald door de mate van techniek die vereist is om de route af te leggen, de fysieke gesteldheid van de route (percentage singletracks, asfalt, hoogtemeters) en de lengte van de route. Dus eigenlijk gewoon alles wat je nodig hebt als mountainbiker. Lastig kiezen? De routes zijn allemaal onderling verbonden, dus via de A3-insteekkaart kun je handig de routes aan elkaar koppelen. Na je rit spuit je je fiets schoon en laat je je lekker verwennen bij één van de trailhubs.

 

Deze geheel nieuwe MTB-brochure is een must have voor elke Zuid-Limburgse mountainbiker!

 

Kosten € 6,25 via webshop Visit Zuid-Limburg: www.limburgwinkel.nl