MTBroutes.nl Overzicht van alle Nederlandse mountainbike routes

Wij zijn MTB Oisterwijk

  • donderdag 10 september 2020

Wij zijn MTB Oisterwijk, zo stellen Alex van de Zanden en Marc Bruins Slot, oprichters van de nieuwe Mountainbikeclub De Vennetrappers, zich voor.

Wij zijn MTB Oisterwijk

De Vennentrappers is opgericht in het voorjaar 2020. Alex van de Zanden en Marc Bruins Slot allebei al jaren fervent mountainbikers waarbij plezier in mountainbiken voorop staat. Niks is mooier om over onverharde wegen en singletracks te fietsen in de omgeving van Oisterwijk. De Vennentrappers is de plek voor de liefhebbers van mountainbiken. Naast het mountainbiken maken zij ook ritten op de gravelbike, veldritfiets of racefiets.

 

"We fietsen in clubverband in verschillende niveaugroepen. Op deze wijze kan iedereen mee. Bij de ritten gaan we uit van het “samen uit-samen thuis”-prinicipe. Daarnaast hanteren we de veiligheidsregels van de NTFU. Naast de wekelijkse fietsmomenten organiseren we ook diverse activiteiten zoals uitstapjes naar de Zesdaagse in Gent, een wielerbaan clinic in Apeldoorn of de Citadelcross in Namen. Door deze activiteiten versterken we het clubgevoel." aldus de oprichters van de kersverse MTB-club.

 

Woon je in de omgeving van het Brabantse Oisterwijk en zoek je een club om samen met anderen lekker te biken? Meld je dan aan en word lid. Voor meer informatie kan je mailen naar m.d.bruis.slot@online.nl of via het online inschrijfformulier ► klik HIER