MTBroutes.nl Overzicht van alle Nederlandse mountainbike routes

Wie en Wat is het "Track Team"

  • woensdag 28 april 2021

Steeds vaker lezen berichtjes over werkzaamheden van het Track Team. Of ben je ze zelfs al eens tegengekomen.

Wie en Wat is het "Track Team"

Op dit moment is het Track Team bezig met aanpassingen van de bewegwijzering van de MTBroute Heerde. De dubbele rijrichting gaat eruit, extra palen (met mtb logo) ter verduidelijking en er zullen palen verplaatst of vervangen worden om de bewegwijzering te verbeteren.

 

Maar wie zijn ze nu, op de website www.trackteam.cc omschrijven zij hun werk alsvolgt;

 

"De druk op de Nederlandse mountainbike routes neemt toe door het toenemend aantal fietsers. Dit vraagt om structureel en periodiek onderhoud. Steeds meer onderhoudteams hebben moeite om vrijwilligers te vinden waardoor het vaak op hetzelfde clubje aankomt.

 

 

TrackTeam bied mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans om in een team, onder begeleiding van ervaren hulpverleners, arbeidsvaardigheden op te doen, een zinvolle dagbesteding te ervaren en richting (regulier) werk begeleid te worden. Dit doen wij door het onderhouden van mountainbike routes."

 

Wil je (misschien) wel meehelpen of wil je informatie over routeonderhoud of informatie voor (zorg)professionals en werkgevers? dan vind je ook op de website uitgebreide informatie.