MTBroutes.nl Overzicht van alle Nederlandse mountainbike routes

Welke routes wil jij dit jaar fietsen?

  • dinsdag 3 januari 2023

Het jaar 2022 is voorbij... hoeveel routes heb jij afgelopen jaar gefietst?

 

Misschien maakt je dat niet zoveel uit, rijd je het liefst op je eigen thuisroute of vind je het juist leuk om zoveel mogelijk verschillende routes te fietsen.

Dat laatste kunt je perfect bijhouden in Mijn MTBroutes.

 

Welke routes wil jij dit jaar fietsen?

In Mijn MTBroutes kun je precies bijhouden welke routes je hebt gereden. Handig is het ook om te zien welke routes je nog niet hebt gereden. En misschien plan je volgende mountainbike tripje wel naar deze route?

 

Badges
Als extra motivatie zijn er in Mijn MTBroutes leuke badges te verdienen. Zo ontvang je een badge voor een x aantal gereden routes of omdat je alle routes in een provincie hebt gereden. Voor de kinderen is er voor elke gereden kinderroute een speciale badge. Lukt het jou om alle badges te bemachtigen?

 

Gratis
Mijn MTB Challenge is helemaal GRATIS. Het enige dat je hoeft te doen is je registreren op Mijn MTBroutes. Dat doe je door rechtsboven op de site te klikken op de knop Mijn MTBroutes en dan op registreren. Vergeet niet om je ook meteen aan te melden voor onze Nieuwsbrief. Naast het laatste nieuws, vind je hier regelmatig aantrekkelijke kortingen en aanbiedingen.

Klik HIER om je in te schrijven.

Wil je toch nog wat meer weten? Klik dan HIER

 

Ook  met de MTBroutes App.
Het bijhouden van de routes is niet alleen mogelijk via de website, maar kan ook via de MTBroutes App die voor zowel IOS als Android beschikbaar is.

 

Deel jij deze maand ook jouw resultaten op je social mediakanaal?