MTBroutes.nl Overzicht van alle Nederlandse mountainbike routes

VIP avond CUBE Store Nijmegen

  • zaterdag 4 maart 2023

Gisteren mochten wij samen met MTB Challenge een presentatie geven op de VIP avond van de CUBE Store in Nijmegen.

 

Alle bezoekers werden ontvangen met een heerlijk glaasje bubbels. Ook kon er worden genoten van heerlijke, door het team van de winkel geserveerde, hapjes. Maar het allermeest werd natuurlijk genoten van de nieuwste CUBE modellen in deze prachtige, nieuwe CUBE Store in Nijmegen.

VIP avond CUBE Store Nijmegen

De nieuwste en leverbare modellen van zowel racefietsen, mountainbikes, gravelbikes als ook stadsfietsen, al dan niet voorzien van een elektrische ondersteuning, stonden te shinen in de 1000 m² grootte winkel. Voor elke fietsliefhebber en voor elk budget is in deze winkel iets moois en passend te vinden.

Het winkelteam stond dan ook klaar voor het geven van info over de diverse fietsen en modellen. En voor diegene die een fiets even wilden uittesten was er ook een mogelijkheid om dat te doen.

 

De avond werd geopend door Peter Jacobs, shopmanager van de CUBE Store Nijmegen. Hij vertelde kort over het ontstaan van het fietsenmerk CUBE, hun ambities en de manier waarop ze steeds innovatief bezig zijn.

 

 

Daarna was er een presentatie van MTBroutes.nl (Gert en Jeannette) en MTB Challenge (André Deunhouwer). Zij vertelden over het ontstaan van hun beider MTB platformen. Hoe zij alle drie vanuit hobby zijn begonnen, elkaar versterken en ondersteunen en de samenwerking die ze daarin zijn aangegaan met het merk CUBE.

 

Binnen de presentatie was er een quiz over de mountainbikeroutes in Nederland. Fanatiek werd er door de bezoekers meegespeeld en de winnaars ontvingen een kleine prijs.

 

 

Aan het eind van de avond was er nog een loterij waarin mooie prijzen waren te winnen. Zo werden er onder andere fietshelmen, fietsschoenen, rugzakken, een multitool, een verlichtingset en een fietspomp verloot. Want ook voor deze fiets accessoires kun je terecht in één van de CUBE Stores.

 

 

Ook was er een goodiebag voor elke bezoeker. Een zeer leuke, informatieve, geslaagde en vooral ook gezellige avond.

 

Ben jij er een volgende keer ook bij?