MTBroutes.nl Overzicht van alle Nederlandse mountainbike routes

VIGNET 2023 en CROWD FUNDING tbv rechtszaken - MTB Rijk van Nijmegen

  • zaterdag 12 november 2022

Beste biker,

 

Dank voor je steun aan ons MTB routenetwerk tot nu toe. Het is geen geheim dat onze vrijwilligers hun beste beentje voor zetten om de routes zo goed mogelijk te onderhouden. Dat kun je regelmatig zien op onze social-media. Helaas krijgen we geen subsidie voor onderhoud en ondanks de superfijne steun van onze route sponsoren Trek, Shimano, Giant en donateurs (vignet) kunnen wij niet alle kosten dekken. Al helemaal niet als we ook het MTB-ers belang willen verdedigen.

VIGNET 2023 en CROWD FUNDING tbv rechtszaken - MTB Rijk van Nijmegen

foto: St. MTB Rijk van Nijmegen

 

Rechtszaak

Jaap Dirkmaat van de Vereniging Nederlands Cultuurlandschap (VNC) is een rechtszaak gestart tegen de provincie Gelderland over zijn bezwaren op MTB routes in de natuur in het algemeen en in het Rijk van Nijmegen in het bijzonder. Als belanghebbende en natuur respecterende partij hebben wij om extra tegenwicht te bieden een advocaat ingeschakeld die ervaring heeft met rechtszaken over MTB routes. De kosten van rechtszaken (dit zal niet de laatste zijn) kunnen flink oplopen en schatten wij op ongeveer € 65.000. Dat kunnen wij niet bekostigen.Wie ook vindt dat we een vuist moeten maken, vragen wij:
ons te willen steunen met een financiële bijdrage/donatie.

 

Mogelijkheden op de Stichting MTB Rijk van Nijmegen financieel te ondersteunen:

 

Vignet

De nieuwe (vrijwillige) 2023 jaarvignetten van onze routes zijn nu verkrijgbaar. Door aankoop van zo'n vignet steun je ons met onderhoud en uitbreiding van de routes. Ook langs die weg heb je de mogelijkheid wat extra te doneren om ons (en uiteindelijk ook jezelf) te steunen bij rechtszaken. Het is ons aller belang. 

 

Wil je een vignet al dan niet met extra donatie: https://www.mtb-rijkvannijmegen.nl/steun-ons/

 

Donatie

Wil je geen vignet maar wel doneren dan kan dat rechtstreeks op NL82 RABO 0325 7138 12 tnv Stichting MTB routenetwerk Rijk van Nijmegen. Of rechtstreeks kan ook met de QR-code

 

 

Let op: QR code scannen met je camera app (niet de bank app). Deze QR code is geldig tot 1 november 2024

 

Dit is een bericht van de Stichting MTB Rijk van Nijmegen