MTBroutes.nl Overzicht van alle Nederlandse mountainbike routes

Verdient jouw trailcrew deze CUBE Cargo Hybrid?

  • donderdag 22 februari 2024

CUBE BIKES, MTBroutes.nl en MTB_Challenge ondersteunen een trailcrew van een Nederlandse MTBroute door een CUBE Cargo Hybrid weg te geven. Met deze special edition Cargobike kunnen eenvoudig materialen en gereedschappen over een mountainbikeroute vervoerd worden.

Verdient jouw trailcrew deze CUBE Cargo Hybrid?
Uitrusting Cargobike

Om zo goed mogelijk over de zandpaden en mountainbikeroutes te kunnen rijden is deze Cargobike aangepast en voorzien van handige upgrades. Er zijn speciale Schwalbe “Big Betty” banden gemonteerd. Een dropper-post en een MTB-stuur zorgen ervoor dat je veilig over de trails kunt rijden. Maar dat is nog niet alles! De CUBE Cargo Hybrid is uitgerust met handige bagageoplossingen, zoals ACID frame- en carrier-tassen. Zelfs de Cargobak is aangepast en voorzien van verschillende gereedschappen die helpend zijn bij het aanleggen en onderhouden van trails. Ook bij de aanleg en het onderhoud van routes staat veiligheid voorop. Zo heeft de Cargobike dubbel gemonteerde koplampen. En mocht het dan toch nog misgaan, dan biedt de handige EHBO-kit een oplossing.

 

 

Hoe kom je als TrailCrew in aanmerking voor deze Cube Cargobike?

In de video van deze actie roept André (MTB_Challenge) de TrailCrews op om in een korte videopitch uit te leggen waarom zij de Cargobike verdienen. De video kan gestuurd worden naar: andre.mtbchallenge@gmail.com. Inzenden is mogelijk tot en met zondag 3 maart aanstaande. Uit de ingezonden videopitches worden de beste inzendingen door de jury geselecteerd. De jury bestaat uit: Rutger Schellevis  (Marketing Oneway Bike Industry - distributeur voor CUBE Nederland, Engeland en Ierland ), Gert Rigter (MTBroutes.nl) en André Deunhouwer (videomaker MTB Challenge).

 

Daarna kunnen jullie, de bezoekers / volgers van MTBroutes.nl en het YouTubekanaal MTB_Challenge en de berijders van de Nederlandse mountainbike routes, een stem uitbrengen op één van de geselecteerde video’s, via de website van MTBroutes.nl. 

 

Feestelijke uitreiking

De uitreiking van de special edition CUBE Cargo Hybrid zal in april plaats vinden.