MTBroutes.nl Overzicht van alle Nederlandse mountainbike routes

Vasa Sport - Een onvergetelijke reis!

  • zaterdag 30 maart 2019

Vasa Sport, alles om jou een onvergetelijke reis te bezorgen!

Afzien tijdens een mooie en pittige klim. Geconcentreerd manoeuvreren tijdens een spannende afdaling. Lekker crossen op modderpaden langs heerlijk geurende bomen. Eén met de natuur en je fiets. Buiten. In de bergen en bossen. Met adembenemende uitzichten.

 

Als MTB'er wil je nieuwe trails ontdekken en je grenzen verleggen. Dat begrijpen wij van Vasa Sport als geen ander. Wij laten je graag los op mooie en uitdagende MTB-routes in binnen- en buitenland. Waarbij wij alles voor jou, je vrienden of je club kunnen regelen. Jij de benen, wij zorgen voor een avontuurlijke en gezellige MTB-trip, inclusief vervoer, gps-routes, hoogtemeters, gids, mecanicien, hotel, bagagetransport, pech onderweg, noem maar op. Alles om jou een onvergetelijke MTB-reis te bezorgen.

 

‘’Het was een fantastische en daardoor onvergetelijke reis! Alles was tot in de puntjes geregeld en de sfeer was super! Hartelijk dank voor de goede zorgen en tot een volgende reis.’’ - Wilfred

Vasa Sport - Een onvergetelijke reis!

Weekend-, TransAlp-, Giro-, GPS- en maatwerkreizen

Ontdek (nieuwe) trails in Nederland, België, Duitsland, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Oostenrijk, Slovenië of Zwitserland. Wat dacht je van Ardennen, Sancy Massief, Wuppertal, Amadé Dachstein, Garda Ronda, Livigno, Hochkönig massief, Giro Dolomiti, Giro Stelvio, Transalp Mont Blanc Matterhorn…. Te veel mooie en uitdagende gebieden om op te noemen. En houd ons reisprogramma in de gaten, want ieder jaar ontwikkelen we nieuwe fietsreizen. Dit moet, omdat we veel vaste klanten hebben die elk jaar met ons op stap gaan en heel graag nieuwe avontuurlijke routes willen rijden.

 

Met elk jaar keuzen uit zo’n 25 unieke MTB-reizen zit er altijd iets voor jou tussen. De reizen zijn van verschillende niveaus. Op elke reis zijn er verschillende niveaugroepen, zodat je altijd op jouw niveau rijdt. Onder leiding van een gids rijd je met maximaal 12 MTB’ers in een groepje, zodat iedereen voldoende aandacht krijgt.

 

Voor MTB-clubs, verenigingen, bedrijven of andere groepen hebben we een speciaal groepsaanbod.

 

 

Maak kennis met ons op de MTB-clinic in Nunspeet op 14-04-19

Je leert en verbetert de skills die je nodig hebt in de bergen. De instructeurs zijn tevens gids van de reizen en ervaren MTB'ers in de bergen. De MTB-clinic in Nunspeet is dus een ideale gelegenheid om kennis te maken met de werkwijze en gidsen van Vasa Sport. Heb je vragen over de reizen of wil je advies? Spreek gerust de instructeur aan.

 

Fiets met ons mee!

 


Sportieve groeten namens het Vasa Sport-team,

 

Sidney Teeling en Marco Puik

 

Website: vasasport.nl
E-mail: reizen@vasasport.nl     
Telefoon: 0343 562800