MTBroutes.nl Overzicht van alle Nederlandse mountainbike routes

Up/Down Mountainbike Magazine - WINACTIE

  • dinsdag 24 mei 2022

Wil jij na een tocht op jouw favoriete MTB Route bijkomen met de nieuwste uitgave van UP/DOWN mountainbike magazine? De beentjes omhoog, en genieten van de gaafste mountainbikeverhalen in het zonnetje? De ultieme ontspanning na de inspanning! In UP/DOWN lees je over de gaafste mountainbikeroutes, biketrips, tochten, mountainbikereviews en interviews met inspirerende riders.

 

 

In samenwerking met UP/DOWN geven wij twee jaarabonnementen van UP/DOWN weg, één magazine voor jou en ook één fietsblaadje voor je fietsmaatje. 

 

Hoe kun je winnen? 

1.       Volg @updown_mountainbikemagazine en @mtbroutesnl op Instagram en Facebook 

2.       Tag je fietsmaatje onder het bericht van de winactie op social media *), om kans te maken op een Up/Down abonnement.

We zullen de winnaars volgende week vrijdag (03/06/2022) bekend maken via de social media van MTBroutesNL en Up/Down

 

*) Bericht komt as vrijdag 27-05 om 16:00 op Facebook en Instagram

 

Niet bang zijn om vies te worden en het snot voor de ogen fietsen. Dit zijn de lezers van UP/DOWN mountainbike magazine! Gepassioneerde bikers die altijd op zoek zijn naar de mooiste routes en nieuwe avonturen, in binnen- en buitenland. Up/Down mountainbike magazine is hét ultieme magazine waar je alles leest over mountainbiken. 6 x per jaar brengen we een tijdschrift uit, bomvol met informatieve en vooral inspirerende content. Jij kunt nu een gratis abonnement winnen t.w.v. €47,70!