MTBroutes.nl Overzicht van alle Nederlandse mountainbike routes

Update website afgerond

  • vrijdag 1 november 2019

De afgelopen twee weken is een update van de website uitgerold. Een aantal zaken springen voor de bezoeker direct in het oog.  Zoals de verbindings- en aanrijdroutes, maar ook extra lussen en afkortingen worden weergegeven op de routekaarten.

 

Update website afgerond

 

Om de verschillende trajecten goed uit elkaar te houden worden er verschillende kleuren toegepast. De uitleg van de kleuren staat onder de kaart in een legenda weergegeven.

 

Ook is de overzichtskaart van alle routes in Nederland gewijzigd. Nu worden de routes in een 5-tal kleuren weergegeven aan de hand van de huidige score.  Voor deze aanpassing hebben we veel vragen van bezoekers gekregen. Via het lagensymbooltje (rechts boven aan de kaart) kunnen de lagen worden aan- en uitgezet.

 

Het is nu ook mogelijk dat er een tijdelijke mededeling bovenaan op de route-detail pagina wordt geplaatst. Bijvoorbeeld in het geval van een tijdelijke afsluiting of andere mededeling.

 

 

Bovendien zijn er nog tal van verbeteringen aangebracht, veelal onder de motorkap en dus onzichtbaar voor de bezoeker. Maar één die nog wel zou kunnen opvallen is dat de sortering van de routes, bij een gelijke score, nu ook op alfabetische volgorde staat.

 

De werkzaamheden zijn wederom uitgevoerd door onze ICT-partner DigiFactory Webworks uit Nuland.

 

Mocht een verbindings- aanrijroute, extra lus of afkorting (nog) niet zichtbaar zijn geeft hiervan dan een gpx-bestand door. Deze trajecten worden alleen weergegeven als ze zijn voorzien van routebordjes.