MTBroutes.nl Overzicht van alle Nederlandse mountainbike routes

Update van MTBroutes app

  • donderdag 7 november 2019

Afgelopen zondag is de laatste update van onze iPhone (IOS) en de Andoid app uitgerold. Bij de meeste gebruikers zal de update inmiddels wel automatisch zijn geinstalleerd. Heb je de update niet op automatisch staan? Haal dan hem dan snel handmatig binnen!

 

Update van MTBroutes app

 

MTBroutes is dé app van MTBroutes.nl en biedt je het meest complete overzicht van alle mountainbike routes in Nederland. Naast alle informatie over de routes kan je natuurlijk ook de route zelf bekijken en mis je nooit meer het laatste mountainbike nieuws.

 

Nieuw

De app is nu in stijl van de nieuwe website! Het is nu mogelijk om direct vanuit de app de routevideo's te openen. Daarnaast toont de app nu ook mededelingen wanneer een route tijdelijk niet (volledig) te rijden is.

 

Laatse versie nummer
iPhone versie 3.0.0 en Android versie 3.0.5 zijn de laatste versies. In een latere update zullen ook de verbindings- en aanrijdroutes, de afkort en extra lussen worden weergegeven.

 

Dus waar wacht je nog op...?! 

Download snel deze MTBroutes.nl app en kijk waar je bij jou in de buurt de bossen in kan!
 

Let op! Voor het ophalen van de routes (zowel de informatie als de GPS track) en het nieuws is een internetverbinding vereist. Als de informatie is opgehaald kan deze ook offline worden bekeken!

 

De MTBroutes.nl App is beschikbaar voor IOS (iPhone) en Android. De IOS-app kost slechts € 1,09

 

MTBroutes app in de App Store   

MTBroutes app in de Play Store