MTBroutes.nl Overzicht van alle Nederlandse mountainbike routes

Uitgelicht: MTB Vlaardingen

  • vrijdag 15 april 2022

De Stichting Mountainbike Broekpolder coördineert onder andere de vrijwillige onderhoudsdagen van de mountainbike route in Vlaardingen met een totale lengte van +/- 9 km. De blauwe route vormt de basis van het relatief vlakke Vlaardingse parcours. 

Uitgelicht: MTB Vlaardingen

Om deze route ook voor ervaren rijders attractief te maken zijn er langs de hoofdroute technical trail features (TTF’s) toegevoegd, is er recentelijk een extra uitdagende lus aangelegd en is het BikeparkNoord sterk uitgebreid. 

 

 

De mountainbike route van Vlaardingen is gelegen in het natuurgebied Broekpolder met veel recreatie en sportmogelijkheden. De onderhoudsploeg merkt dat de moutainbike route door steeds meer gebruikers wordt gevonden. De afgelopen periode hebben de vrijwilligers extra veel tijd gestoken in het goed onderhouden van het parcours. Naast het vele werk dat wordt verricht, is er ook tijd en ruimte voor gezelligheid en sociale contacten. Dit is de perfecte combinatie om gezamenlijk te werken aan een mooier parcours. Het is natuurlijk ook leuk dat iedereen direct resultaat kan ervaren aan het einde van de dag. Wij zijn trots op alle verbeteringen op onze route en nodigen iedereen uit om dit te ervaren. 

 

 

Stichting Mountainbike Broekpolder is volledig afhankelijk van donaties, subsidies en sponsoriing. Voor meer informatie over de mountainbike route, donaties of vrijwilligerswerk zie: www.mtbvlaardingen.nl. Mocht je vragen aan de stichting hebben of ideeën voor de route, mail ons dan via info@mtbvlaardingen.nl

 


 

In deze rubriek geven wij Trail Crews / Verenigingen de mogelijkheid de werkzaamheden die door de vrijwilligers worden gedaan extra onder de aandacht te brengen. Binnenkort start de stemming voor de MTB Trail Awards 2022. Wie weet levert jullie verhaal extra stemmen op van mountainbikers die jullie track rijden.

Ook jouw route / vereniging in de spotlight? Stuur jullie verhaal en foto’s naar: support@mtbroutes.nl