MTBroutes.nl Overzicht van alle Nederlandse mountainbike routes

Treeker MTB Trail open vanaf 1 april 2020

  • maandag 9 maart 2020

De bikers onder u houden de vorderingen nauwlettend in de gaten. Dat blijkt uit de vele positieve reacties die het landgoed nu al - voor de opening - in ontvangst mag nemen.

De medewerkers en vrijwilligers van het landgoed en de aannemer zijn met de laatste kilometers bezig. Eind maart zullen de twee routes gereed zijn die samen de Treeker MTB Trail zullen gaan vormen.

 

Treeker MTB Trail open vanaf 1 april 2020

 

De noordelijke route over Den Treek is zo'n 16 km. lang. De zuidelijke route over Henschoten is zo'n 15 km. lang. Beide routes hebben volop uitdagingen. Ook aan bebording is uitgebreid aandacht besteed. Vooral de kruisingen met andere wegen en (ruiter)paden hebben bijzondere aandacht gekregen. Telkens is zorgvuldig gekeken hoe de verschillende bezoekers van het landgoed elkaar veilig kunnen passeren en kruisen. In de praktijk zal dit ook aankomen op ieders verantwoordelijkheid en vriendelijkheid jegens elkaar.


Vanaf maandag 16 maart a.s. zal het nieuwe Treeker MBT Vignet te koop zijn in de WEBSHOP. In deze webshop zijn tevens de regels te vinden omtrent het gebruik van de trail. Wanneer u met de auto arriveert, heeft de route twee startpunten: vanaf de parkeerplaats langs het Treeker Punt aan de Doornseweg in Leusden en vanaf de parkeerplaats aan de Dodeweg in Leusden.

 

Een Treeker jaarvignet van 1 april 2020 tot 1 april 2021 kost € 25,00 incl. BTW en wordt na ontvangst van uw betaling als sticker per post toegestuurd. Deze sticker dient zichtbaar op de helm of de fiets te worden geplakt, zodat de toezichthouders hierop kunnen handhaven. Een dagvignet kost € 5,00 incl. BTW. Bij een dagvignet volstaat het tonen van uw betaalbevestiging wanneer u hiernaar gevraagd wordt door de toezichthouders. Dat geldt natuurlijk ook voor de dagen dat u uw bestelde jaarvignet nog niet in huis heeft.

 

Met de opbrengsten uit de verkoop van deze vignetten zullen de Treeker MBT Trail en de natuur daaromheen worden onderhouden. Het landgoed wenst u alvast veel bikeplezier toe.
Bron: DenTreekHenschoten.nl