MTBroutes.nl Overzicht van alle Nederlandse mountainbike routes

TransHeuvelrug MTB weekend

  • vrijdag 25 februari 2022

Bij Vasa Sport zijn wij gespecialiseerd in het organiseren van mountainbikereizen die gaan over de mooiste bergketens van Europa. Echter kan je met ons ook in Nederland op mountainbikereis! En wel over de Heuvelrug. Of dat leuk is? De deelnemers van de eerste editie vorig jaar waren verrast en enthousiast: “Het was een heerlijke vakantie in eigen land en voor herhaling vatbaar”

 

Reisdatum: 08-04-2022 t/m 09-04-2022

Meer info: klik HIER

TransHeuvelrug MTB weekend

Mountainbiken dwars over de mooiste trails van de Utrechtse Heuvelrug. Geen rondje, maar van Rhenen naar Amersfoort en de volgende dag pas weer terug. Je overnacht in een comfortabel hotel aan de zuidkant van Amersfoort. Geniet samen met mede mtb-ers van een biertje op het terras, het is net vakantie. Na een nacht in een goed bed en lekker ontbijt nog een tweede dag over de mooiste trails.

 

Onderweg nemen we veel van de vaste mountainbikeroutes mee, maar rijd je ook soms over fiets- en gravelpaden, anders wordt je duizelig van al het draaien en keren ;-)

 

 

Waarom is dit avontuurlijke weekend zo tof?

 

  • Je went aan meerdaagse MTB trektocht, ervaart het bagagevervoer, het overnachten in een hotel en de hele dag op stap zijn met een gids.  Dit gaat net zoals bij onze weekend en weekreizen in het buitenland.
  • Misschien heb je al eens op de Heuvelrug gereden? Toch zal het je verassen hoe snel je het vakantie gevoel ervaart.
  • Je trapt zorgeloos met een gids dus geen gepuzzel en zoeken wanneer je op een andere route gaat. De gids geeft je ook hands-on tips en tricks over rijtechniek, materiaal en voeding.
  • Geniet van de Vasa Full service, alles is geregeld, je hoeft alleen te trappen, eten, slapen en keihard genieten.
  • Super gezellig, ook al schrijf je alleen in, na een gezellige dag biken smaakt het ijskoude biertje des te beter. Cheers!
  • Spelenderwijs trap je jezelf in vorm voor je reis in de bergen of ander evenement.

 

Klinkt goed toch?

 

Bekijk de informatie van het TransHeuvelrug MTB weekend en schrijf je in. Klik HIER

 

Groet,
Marco, Sidney & het hele Vasa Team

 

Website: vasasport.nl

E-mail: reizen@vasasport.nl     

Telefoon: 0343 562800