MTBroutes.nl Overzicht van alle Nederlandse mountainbike routes

Toertochten Afgelast

  • donderdag 12 maart 2020

De ontwikkelingen rondom het coronavirus treffen ook de wielersport. De NTFU houdt dit nauwlettend in de gaten. Via dit nieuwsbericht van de NTFU informeren we je graag over de stand van zaken over de wielersport en het coronavirus.

 

Toertochten Afgelast

 

Toertochten
Alle sportevenementen die tot en met 31 maart in Nederland op het programma staan waar meer dan honderd mensen op afkomen, zijn donderdag 12 maart afgelast vanwege het coronavirus. Dat geldt ook voor toertochten. Deze zijn dan ook niet langer zichtbaar op Fietssport-kalender. Heb je je ingeschreven voor een geannuleerde tocht? Of heb je een andere vraag over de toertocht? Neem dan contact op met de organisator.

 

Advies aan verenigingen
Het kabinet heeft ook voor heel Nederland opgeroepen sociale contacten in het algemeen sterk te verminderen. Wij ondersteunen deze oproep en vragen verenigingen om clubbijeenkomsten zoals clubritten, trainingen, vergaderingen en vieringen af te gelasten.

 

Wat kun je zelf doen?
Volg de voorzorgsmaatregelen van het RIVM op: was je handen regelmatig, hoest/nies in de binnenkant van je elleboog, gebruik een papieren zakdoek en schud geen handen.

 

NTFU blijft ontwikkelingen volgen
De komende periode blijven we in contact met de instanties om ons te laten informeren. Zodra ons advies naar onze aangesloten verenigingen, tochtorganisatoren en/of fietsers wijzigt, brengen we je daarvan via dit bericht en sociale media van op de hoogte.

 

Bron: NTFU / Fietssport