MTBroutes.nl Overzicht van alle Nederlandse mountainbike routes

Teamjassen MTBroutes.nl van RevolutionRace

  • zondag 12 maart 2023

Al eerder mochten wij samenwerken met het Zweeds bedrijf Revolution Race. Sinds 2014 maken zij outdoorkleding. Het merk is ontstaan vanuit een behoefte aan kwalitatieve én betaalbare kleding.

 

Enige tijd geleden hebben zij enkele teamjassen aan ons beschikbaar gesteld. Deze jassen hebben wij laten bedrukken met ons eigen logo. Nu zijn we op de trails en bij events nog beter herkenbaar.

De afgelopen maanden hebben wij de jassen gedragen tijdens het mountainbiken, maar ook aangehad bij het bezoeken van diverse events.

Teamjassen MTBroutes.nl van RevolutionRace

Het Reckon Softshell Jacket (in zowel een heren- als damesuitvoering beschikbaar) is een rekbare, 3-laags softshell (Hypershell® Core) voor allround gebruik. De jas heeft twee steekzakken met ritssluiting en een armzak. In deze handige en ruime zakken kun je je persoonlijke spullen op een slimme manier kwijt. De verstelbare capuchon is ruim zodat deze ook over een helm gedragen kan worden.

De jas beschermt je tegen lichte buien en normale windkracht. De wat geruwde fleece binnenkant van de jas zorgt ervoor dat de jas lekker warm aanvoelt.

 

 

Resultaten review Revolution Race outdoorkleding

Vooral de afgelopen week hebben wij de jassen veelvuldig gedragen op de routes. En hoewel het koud was (tussen de 0° en 7° Celsius) en er een kille wind stond voelden de jacks heerlijk warm aan. Doordat de jas licht elastisch is, geeft deze voldoende bewegingsvrijheid. De hoge kraag geeft je net iets meer warmte en bescherming in je nek. En het koord onderin de jas kun je ook iets aantrekken voor net iets meer warmte op een dag met veel wind.
De jas is, naar onze mening, geschikt voor het kille voor- en najaar en de wintermaanden.
Fiets je liever in je eigen fietskleding? Dan is de jas ook heerlijk op weg van en naar de trails.

 

 
Pluspunten:

- jack met een stoere uitstraling

- damesjack is getailleerd waardoor deze mooi aansluit

- ruime muts zodat deze ook over de helm past
- ruime zakken met rits aan de voorkant van de jas waar je gemakkelijk je persoonlijke spullen in kunt bewaren
- de jas is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren
- de stof van de jas is soepel

- prijs / kwaliteit vehouding

 

 
20% KORTING MET MTBroutes.nl

Wil jij ook zo'n toffe jas? Of ben jij geinteresseerd in één van de andere producten van Revolution Race? Wij mogen 3 weken lang een korting van 20% weggeven. Gebruik hiervoor de kortingscode MTBROUTES20.

 

Voorwaarden: De code is alleen geldig voor bezoekers uit Nederland, Duitsland, Belgie en Oostenrijk en is geldig van 10 maart tot en met 31 maart. De code is goed voor 20% korting op alle producten maar kan niet worden gecombineerd met andere kortingen.