MTBroutes.nl Overzicht van alle Nederlandse mountainbike routes

Sterker dan ooit:

  • woensdag 16 juni 2021

SIGMA start het grootste productoffensief in de geschiedenis van het bedrijf en presenteert als voorproefje nieuwe GPS fietscomputers.

 

45 nieuwe producten in 12 maanden: SIGMA start in 2021 een groot opgezet productoffensief en zet het merk toekomstgericht in de markt. Het begin van de productintroducties wordt gevormd door de ROX 2.0, ROX 4.0 en ROX 11.1. EVO, nieuwe GPS fietscomputers uit de ROX-familie.

Sterker dan ooit:

 

De Meern, Juni 2021 - Sigma breidt het assortiment GPS fietscomputers van de ROX-familie uit met drie nieuwe modellen. Dit is tegelijkertijd het startschot voor het grootste productoffensief in de geschiedenis van het bedrijf. De ROX 2.0, ROX 4.0 en ROX 11.1 EVO ondersteunen met hun veelzijdige functies zowel recreatieve, sportievere als wedstrijdgerichte fietsers bij hun fietstochten, trainingen en wedstrijden. Met precieze, goed afleesbare fietsdata en navigatiefuncties kan de training efficiënt gedaan worden en rijdt de fietser de beste routes.

 

De data-evaluatie vindt plaats via de nieuw ontwikkelde RIDE app, welke per direct gedownload kan worden. "In de afgelopen jaren is de markt voor fietsaccessoires duidelijk veranderd. Er zijn voor ons vele nieuwe technische ontwikkelingen mogelijk geworden welke ons voor nieuwe uitdagingen hebben gesteld", aldus Thomas Seifert, directeur bij SIGMA. "We hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt om het bedrijf fundamenteel anders in te richten en een grote stap in de richting van de toekomst te nemen.

 

Wij van SIGMA worden jonger en internationaler. Op lange termijn willen we het beste merk ter wereld zijn voor fietsaccessoires. Hierbij kunnen we vertrouwen op onze sterke punten," vult directeur Robin Schendel aan. "Bijna 40 jaar ervaring qua ontwikkeling en gebruik van fietscomputers en verlichting vormen de kern van het merk. Daarbij komen uitmuntende ontwikkelingskwaliteiten, een grote mate aan flexibiliteit en vooral: passie en team-spirit.

 

Op deze basis hebben wij een grote hoeveelheid interessante en concurrende producten ontwikkeld en zijn we sterker dan ooit tevoren." Het team van specialisten op het gebied van fietsaccessoires heeft in de afgelopen maanden veel werk, energie en passie gestoken in nieuwe innovaties. Het zwaartepunt ligt daarbij op de gebieden fietscomputer, GPS, verlichting, app en E-bike. Het begin wordt gevormd door de nieuwe leden van de ROX GPS-familie.

 

 

Vanaf juli 2021 ( ROX 2.0, ROX 4.0) en herfst 2021 (ROX 11.1. EVO) De drie nieuwe ROX-modellen zijn bij de dealer verkrijgbaar:
ROX 2.0: adviesprijs vanaf € 69,95
ROX 4.0: adviesprijs vanaf € 89,95
ROX 11.1. EVO: adviesprijs vanaf € 169,95