MTBroutes.nl Overzicht van alle Nederlandse mountainbike routes

SHOKZ OPENRUN PRO HEADPHONE Review & GiveAway

  • vrijdag 6 mei 2022

Maak kennis met de OpenRun Pro, de meest geavanceerde koptelefoon van SHOKZ tot nu toe. Hij heeft een verbeterde bas, een batterijduur van 10 uur en een functie voor snelladen. De nieuwste 9e generatie bone conduction technologie (genaamd SHOKZ TurboPitchTM technologie) en een verbeterd ontwerp. Dat zorgt voor een super geluid dat via je jukbeen binnen komt. Met twee toegevoegde basversterkers kun je elke noot, beat en refrein van je favoriete muziek ervaren.

SHOKZ OPENRUN PRO HEADPHONE Review & GiveAway

Veiligheid voorop ► Bewust van je omgeving

Verbeter je trainingsdoelen en blijf je bewust van het het overige verkeer en omgevings geluid en meer met de OpenRun Pro Headphone van SHOKZ (formerly AfterShokz). Geniet van het idee dat je de wereld om je heen kunt horen terwijl je fietst, hardloopt of tijdens welke uitdaging dan ook.

 

Ontwikkeld speciaal voor tijdens het Sporten

De SHOKZ OpenRun Pro Headphone is speciaal ontwikkeld en aangepast om te gebruiken tijdens het sporten. Zo is de pasvorm verbeterd door het 20% kleinere formaat ten opzichte van de andere modellen. Een groot voordeel is dat je oren vrij blijven en je dus gewoon bewust blijft van wat er om je heen gebeurd.

 

De accu gaat tot 10 uur mee op een lading. Dankzij de Quick Charge-functie kun je na 5 minuten al weer genieten van zo'n 1,5 uur muziek. Wat ook handig is de magnetische oplaadkabel. De SHOKZ OpenRun Pro is gemaakt om te gebruiken onder allerlei omstandigheden, zo is hij IP55 geclassificeerd wat betekent dat hij tegen stof en vocht kan. Hij is dus ook geschikt tijdens regenachtige tochten, zweterige ritten en andere ruige omstandigheden.

 

Word je onderweg gebeld? Dan ben je perfect te verstaan dankzij de dubbele ruisonderdrukkende microfoon.

-

-

Belangrijkste eigenschappen

  • SHOKZ TurboPitchTM Technologie voor versterkte bas
  • Open-oor ontwerp voor comfortabel dragen
  • Blijf bewust van je omgeving voor je eigen veiligheid
  • 10 uur Muziek of Gesprekken
  • 5 minuten oplaadtijd voor 1,5 uur muziek
  • Dual Noise Canceling microfoon
  • IP55 Waterbestand

 

Verkijgbaar in de kleuren Zwart, Beige, Blauw en Roze

Adviesprijs € 189,95 | Bestelen? Klik HIER

 

Onze ervaring

De eerste indruk van de SHOKZ OPENRUN PRO is heel goed. Het lichte gewicht en de prima vormgeving geven direct al een goede start van onze test. Ondanks de One Size Fits All, is de pasvorm prima.  Alle redactieleden zijn vol lof, niemand merkte na enige tijd nog dat er een hoofdtelefoon werd gedragen.

 

Maar dan nu het geluid. Wij waren verbluft door het prima geluid van deze bone conduction hoofdtelefoon. Zelfs de bastonen laten zich goed onderscheiden. Ondanks de naam SHOKZ OPENRUN PRO is deze hoofdtelefoon niet alleen voor hardlopers bedoeld maar ook zeer geschikt voor mountainbikers. Zelfs tijdens het rijden over een rockgarden blijft de hoofdtelefoon prima zitten. Door de bone conduction overdracht van het geluid blijven je oren vrij om omgevingsgeluid te blijven horen. Zo kun je achterop komend verkeer prima onderscheiden. En dat is wel zo veilig!

 

Bij het rijden tegen de wind in hoor je wel een beetje rijwind, echter vonden wij dit niet hinderlijk. Tenslotte verander je als mountainbiker regelmatig van rijrichting. Als laatste willen we noemen dat de hoofdtelefoon prima te dragen is in combinatie met een zonnebril en helm.

 

Conclusie

Wil je muziek luisteren tijdens het rijden dan is deze SHOKZ OPENRUN PRO beslist een aanrader. Vooral het bewust zijn van omgeving geluid voor de veiligheid spreekt ons zeer aan. En dat het dragen van zonnebril en helm dat geen invloed heeft op het draagcomfort is een plus.


 


 

Wij mogen een SHOKZ OPENRUN PRO Headphone weggeven!

Deze te gekke prijs winnen ter waarde van € 189,95?


Ga naar het bericht op Facebook of Instagram:

 

1 - Volg @MTBroutesNL 

2 - Volg @Shokz_Benelux

3- Like het bericht

4 - Tag je fietsmaatje

 

 

Je hebt tot vrijdag 13 mei 2022 de mogelijkheid om een SHOKZ OpenRun Pro Headphone te winnen.