MTBroutes.nl Overzicht van alle Nederlandse mountainbike routes

SHOKZ OpenFIT draadloze oordopjes

  • vrijdag 1 september 2023

Review & GIVEAWAY

Maak kennis met de OpenFit draadloze oordopjes van SHOKZ. De OpenFit zet het SHOKZ open-ear concept voort om gebruikers zo de hele dag te laten genieten van comfort en hun eigen soundtrack, terwijl ze open blijven staan voor de wereld om hen heen. De OpenFit biedt een ultralichte, open-ear constructie om zowel je eigen audio als elk geluid om je heen kristalhelder te horen.

 

De DirectPitch™-technologie produceert een volledige audio-ervaring om op te gaan in je favoriete nummers, podcasts en audioboeken. Het flexibele oorhaakontwerp combineert stabiliteit en comfort. Momenten zijn kostbaar en de OpenFit geeft je de vrijheid om het allemaal te horen. 

SHOKZ OpenFIT draadloze oordopjes

Blijf je bewust van je omgeving
Altijd in het moment. SHOKZ ontwikkelde zijn kenmerkende open-ear ontwerp om luisteraars betrokken te houden bij de wereld om hen heen, zelfs terwijl ze opgaan in hun eigen afspeellijsten. De DirectPitch™ technologie houdt de luisterervaring voor jou alleen terwijl je je bewust blijft van elke situatie.


Gemaakt met een veilige pasvorm
Om tot een vorm te komen die een goede pasvorm biedt voor verschillende oorvormen, heeft het SHOKZ Lab een groot aantal menselijke oren van over de hele wereld gescand. De ergonomische en flexibele oorhaak past perfect rond de verschillende rondingen van de oren en biedt een zachte en veilige grip. Het evenwichtige ontwerp tussen de oortjes en de batterij brengt het gewicht van het hele systeem in evenwicht en zorgt voor comfort en stabiliteit. Voel je vrij om te lopen, rennen en zelfs springen, de OpenFit blijft op zijn plek zitten.

 

.

Accu en opladen

* Tot 28 uur luisterplezier
* Tot 7 uur batterijduur bij één keer opladen
* Tot 28 uur totale luistertijd met het oplaaddoosje
* Een snelle oplaadbeurt van 5 minuten levert 1 uur luistertijd op

 

Word je onderweg gebeld? Dan ben je perfect te verstaan dankzij de dubbele ruisonderdrukkende microfoon.

-

-

 

Heldere hoge tonen en diepe lage tonen
DirectPitch™-technologie
SHOKZ introduceert DirectPitch™, een gloednieuwe audio-ervaring gemaakt voor de OpenFit. Het zorgt voor een uitstekende audiokwaliteit met een perfecte balans tussen heldere hoge tonen, heldere middentonen en een krachtige bas. 

 

Verkijgbaar in de kleuren Zwart en Beige.

Adviesprijs € 199,00 | Bestelen? Klik HIER

 

Onze ervaring

De eerste indruk van de SHOKZ OPENFIT is heel goed. Het lichte gewicht en de prima vormgeving geven direct al een goede start van onze test. Ondanks de One Size Fits All, is de pasvorm prima. Het zachte rubber van de oortjes zorgt er voor dat ze op hun plek blijven zonder tegen je huid te schuren. Alle redactieleden zijn vol lof. Niemand merkte na enige tijd nog dat er oordopjes gedragen worden.

 

Maar dan nu het geluid. Wij waren verbluft door het prima geluid van deze bone conduction oordopjes. De SHOKZ OpenBass™ technologie optimaliseert de richting van de lage frequenties naar je oor. Dit zorgt voor een voller geluid en nóg diepere bassen. En dat is dan ook goed te horen.
Met de naam SHOKZ OPENFIT zijn deze oordopjes niet alleen bedoeld voor hardlopers maar ook zeer geschikt voor mountainbikers. Zelfs tijdens het springen en rijden over een rockgarden bleven de oordopjes met oorhaak prima zitten. Door de bone conduction overdracht van het geluid blijven je oren vrij om omgevingsgeluid te blijven horen. Zo kun je achterop komend verkeer prima onderscheiden. En dat is wel zo veilig!

 

Bij het rijden tegen de wind in hoor je wel een beetje rijwind. Wij vonden wij dit niet hinderlijk. Tenslotte verander je als mountainbiker regelmatig van rijrichting. Als laatste willen we noemen dat de oordopjes prima zijn te dragen in combinatie met een fietsbril en helm.

 

Conclusie

Wil je muziek luisteren tijdens het mountainbiken dan is deze SHOKZ OPENFIT beslist een aanrader. De oordopjes blijven goed zitten, ook als het terrein wat ruiger en uitdagender is. Vooral het bewust zijn van het geluid in je omgeving voor de veiligheid spreekt ons zeer aan. En dat het dragen van zonnebril en helm geen invloed heeft op het draagcomfort is ook zeker een plus.


Wil je het gehele assortiment van SHOKZ bekijken, klik dan HIER.


 


 

Wij mogen een setje SHOKZ OpenFIT
draadloze oordopjes weggeven!

Deze te gekke prijs winnen ter waarde van € 199,00?


Ga naar het bericht op Facebook of Instagram:

 

1 - Volg @MTBroutesNL    &  @Shokz_Benelux

2 - Like het bericht

3 - Vertel ons waarom je deze oordopjes wilt winnen
en Tag je fietsmaatje in het bericht.

 

 

Je hebt tot vrijdag 15 september 2023 de mogelijkheid om een SHOKZ OpenFIT te winnen.