MTBroutes.nl Overzicht van alle Nederlandse mountainbike routes

SHIMANO introduceert twee nieuw ontworpen brillenmodellen voor 2023

 • donderdag 2 februari 2023

Zie er snel uit, voel je snel rijd snel met Shimano-brillen met RIDESCAPE-lenstechnologie

Shimano introduceert de nieuw ontworpen S-PHYRE- en AEROLITE-brilmodellen van de tweede generatie. Met RIDESCAPE-lenstechnologie die kleuren benadrukt en oppervlakken op verschillende soorten terrein benadrukt, zijn de S-PHYRE en AEROLITE speciaal gebouwd om uw rijervaring te verbeteren. Aan de premium kant heeft de nieuwe S-PHYRE een geheel nieuw magnetisch lenssysteem voor snelle en gemakkelijke lenswisselingen, terwijl de AEROLITE uitzonderlijke visuele prestaties, RX-CLIP-compatibiliteit en moderne stijl biedt voor een bescheiden prijs voor de alledaagse rijder.

 

SHIMANO introduceert twee nieuw ontworpen brillenmodellen voor 2023

 

RIDESCAPE lenstechnologie

Shimano's gepatenteerde RIDESCAPE-lenstechnologie biedt zes lensopties die zijn afgestemd op verschillende rijomstandigheden en terreintypes. Van extreem zonnige dagen op de weg tot rijden door gemengde schaduwen op een bospad of het schemerige licht najagen tijdens een avondrit op grind, RIDESCAPE laat de juiste hoeveelheid licht door om de zichtbaarheid te vergroten. Details die normaal gesproken vervaagd, dof of plat zouden zijn, worden duidelijker gedefinieerd, levendiger en levendiger.

 

S-PHYRE-brillen

S-PHYRE-brillen van de tweede generatie hebben een rechte bovenrand met aerodynamische en opvouwbare pootjes die volledig zijn geïntegreerd in de rand en de lens. De afgeronde slapen hebben een antislippatroon voor een stevige pasvorm en langdurig comfort.

 

 

Het nieuwe magnetische lenssysteem maakt het verwisselen en schoonvegen van Shimano RIDESCAPE-lenzen sneller en gemakkelijker dan ooit. Verkrijgbaar in een reeks kleuren en lensopties, de S-PHYRE is klaar om in stijl de weg, de trail of het gravel op te gaan.

 

 •     Monturen: mat zwart, mat extra wit, metallic rood, metallic oranje en metallic blauw
 •     Gewicht: 29,3 g
 •     Lenzen: RIDESCAPE ES, RD, OR en GR
 •     Reservelens: RIDESCAPE CL
 •     Magnetisch lenssysteem
 •     Adviesprijs: € 189,95

 

AEROLITE-brillen

De nieuwe AEROLITE-bril, gedragen door topkandidaten tijdens WK-cyclocross-races dit seizoen, bevindt zich op het kruispunt van functie en mode. Ze zijn voorzien van Shimano's premium RIDESCAPE HC-lens die het contrast verhoogt en oppervlaktedetails verscherpt. Het ontwerp met halve rand biedt bescherming zonder het gezichtsveld te belemmeren en biedt een stijlvolle nieuwe look die zelfs door professionals wordt gewaardeerd.
 
Bovendien is het AEROLITE-montuur ontwikkeld in samenwerking met RX-CLIP (afbeelding hieronder), waardoor het eenvoudig is om een ​​lens op sterkte aan het montuur toe te voegen. De RX-CLIP kan snel en veilig over het verstelbare neusstuk worden bevestigd voor een duidelijk zicht op de weg.

 

 

 • Monturen: zwart, wit, metallic rood, mat metallic blauw, mosgroen
 • Gewicht: 26g
 • Lens: RIDESCAPE HC, meekleurend grijs
 • Adviesprijs (RIDESCAPE HC): € 64,95
 • Adviesprijs (meekleurend grijs): € 94,95