MTBroutes.nl Overzicht van alle Nederlandse mountainbike routes

SCHWALBE Reparatie Station in Hellendoorn

  • zondag 12 maart 2023

Zaterdag 11 maart is door de Trail'Care'Crew van de MTBroute Hellendoorn een SCHWALBE Reparatie Station geplaatst bij Restaurant Landgoed de Uitkijk in Hellendoorn.

SCHWALBE Reparatie Station in Hellendoorn

MTBroute Hellendoorn werd op 1 oktober 2022, in het SHIMANO Experience Center in Valkenburg, uitgeroepen als winnaar van de Gouden Schop 2022.


De door SCHWALBE beschikbaar gestelde reparatiezuil was één van de geweldige prijzen die de winnaar van de Gouden Schop 2022 ten deel viel. In overleg met de eigenaar van Restaurant Landgoed de Uitkijk werd een geschikte locatie gevonden op het terrein van het restaurant.

 

Het restaurant ligt aan de start van de mountainbikeroute. Een handige locatie, mocht een mountainbiker een kleine reparatie willen uitvoeren of zijn of haar fietsbanden wil voorzien van een beetje extra AIR. Daar kan vanaf nu 'gratis' gebruik worden gemaakt.

 

 

De Trail'Care'Crew had in de afgelopen weken het voorwerk, zoals het storten van een betonsokkel, al uitgevoerd en afgelopen zaterdag kon de reparatiezuil in gebruik genomen worden.

 

Mede namens @SCHWALBE feliciteren wij de Trail'Care'Crew nogmaals met hun gewonnen prijs en wensen de gebruikers van dit SCHWALBE Reparatie Station veel 'gemak'.