MTBroutes.nl Overzicht van alle Nederlandse mountainbike routes

Scholten-Cycling RACE + MTB specialist

  • vrijdag 18 december 2020
Waar techniek en beleving elkaar raken

Bij Scholten Cycling vindt u 800m2 inspirerende winkelruimte. Met een ruim assortiment fietsen, kleding en schoenen. Maar ook helmen en accessoires van verschillende merken en in diverse prijsklassen.

Scholten-Cycling RACE + MTB specialist

Een fietsenzaak met Passie

Passie voor fietsen betekent niet alleen passie om de fiets te verkopen, maar ook passie om te fietsen en alles over de fiets te weten. Wij hebben als team gezamenlijk veel ervaring én wij hebben allemaal iets met fietsen.

 

 

Scholten Cycling Test Centrum
Een fiets kopen valt soms niet mee. Het is daarom soms wenselijk om een fiets te testen. Het is daarom nu mogelijk om fietsen te testen bij Scholten-Cycling. Klik HIER en plan snel een afspraak om uw gewenste fiets te testen.

 

Het assortiment

Wij hebben een ruim assortiment van diverse topmerken zoals Cube – Giant – Bianchi – Sensa - Cannondale. 

 

 

Hét adres voor een goed advies

Iedere klant is bij ons belangrijk! We doen ons best om u altijd van een goed advies te voorzien. Wij blijven op de hoogte van alle ontwikkelingen. Daarnaast volgen onze medewerkers regelmatig individueel trainingen en workshops om hun skills nog meer te verbeteren.

 

 

Alles draait bij Scholten Cycling om de klant

Ons streven is om u met een tevreden gevoel de deur uit te laten gaan. We geven daarom net dat beetje extra. U kunt bij ons gratis fietsen testen om tot een nog betere aankoop te komen. Probleem met uw fiets of artikel? Door goede garantie lossen wij uw probleem zo snel mogelijk op. Daarom komen onze klanten vanuit heel Nederland voor de mooiste fietsen en het beste advies naar Drenthe!​


Kleine Veld 39
7751BG DALEN (DR

 

telefoon: 0524-551328  |  e-mail: info@scholten-cycling.nl  |  www.scholten-cycling.nl