MTBroutes.nl Overzicht van alle Nederlandse mountainbike routes

Routevignetten 2021

  • vrijdag 13 november 2020
Voor de meeste routes zijn de vignetten voor 2021 al te koop. De financiële bijdrage komt volledig ten goede aan het onderhoud van de diverse MTB-routes. In de veel gevallen gelden de vignetten voor meerdere routes.

 

Een paar zijn verplicht (Natuurmonumenten, DenTreek-Henschoten, de Utrechtse Heuvelrug en MTB&More (Almere-Kemphaan) de overige zijn vrijwillige "support" vignetten. 

Routevignetten 2021

Met de opbrengst worden materialen en gereedschappen gekocht om de routes aan te leggen en te onderhouden. Alle routes worden door vrijwilligers onderhouden! Gelukkig zijn er ook nog tal van bedrijven die routes ondersteunen met materialen en/of gebruik van machines.

 

Regelmatig horen wij de opmerking; "Waarom niet 1 vignet voor heel Nederland". Helaas is dat niet mogelijk, er zijn teveel instanties die allemaal een verschillend belang dienen. Ook is een verdeelsleutel dan lastig. Bedenk wel dat alle gelden weer worden gebruikt om jouw hobby zo leuk en attractief mogelijk te maken.


Mountainbike Netwerk Deventer - MTB Salland Vignet 2021
kosten: € 8,00

 

MTB-NoordWest - Donateur
kosten: € 12.50

 

Stichting MTB & More [gedeeltelijk VERPLICHT]
kosten: € 6,00

 

MOZL - MTB-card 
kosten: € 10,00

 

Natuurmonumenten [VERPLICHT]
kosten: € 12,00

 

Utrechtse Heuvelrug [VERPLICHT]
verkoopadressen: klik HIER 
kosten: € 7,50

 

Den Treek Henschoten [VERPLICHT]

kosten: € 25,00


Uiteraard zijn ook nog tal van verenigingen die een bijdrage vragen voor de route die zij onderhouden. Bekijk hiervoor de website of Facebookpagina van jouw vereniging als jouw route hierboven niet bij staat, want ook zij zijn gebaat met hulp.