MTBroutes.nl Overzicht van alle Nederlandse mountainbike routes

Partnerschap CUBE en MTBroutes.nl

  • woensdag 17 maart 2021

Wij zijn bijzonder blij en trots op de samenwerking die we zijn aangegaan met CUBE Bikes Nederland.
Deze samenwerking werd afgelopen zaterdag bekrachtigd met het in ontvangst nemen van 2 STEREO 150 C:62 - SL 29 bij CUBE Store Leersum.

Partnerschap CUBE en MTBroutes.nl

CUBE

CUBE is een fietsenmerk met een zeer breed assortiment aan fietsen. Van stadsfiets tot mountainbike, van racefiets tot gravelracer en van trekkingfietsen tot e-bikes. Voor elk type fietser is er wel een passende fiets in hun assortiment te vinden.

 

Daarbij verkopen ze ook fietsen in veel verschillende prijsklassen. Of je nu een beginner bent, een beperkt budget hebt, al iets hogere eisen stelt of een rijder bent voor wie niets gek genoeg is (ook niet wat betreft budget)... bij CUBE vind je een bij jou passende fiets.

 

Daarbij is er bij CUBE ook sprake van een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Dus wat ook de prijs van je fiets is, je koopt altijd waar voor je geld!

 

Klik HIER om naar Cubestores.nl te gaan

 

En eigenlijk is dat wat wij ook willen met MTBroutes.nl. Wij zijn een platform dat alle permanente mountainbikeroutes in Nederland voor iedereen duidelijk en overzichtelijk weergeeft. Routes voor beginners, routes met technische singletracks, een gewoon lekker-doortrappen-route of een route met uitdagende Technical Trail Features. Voor elk type rijder is er een passende route te vinden.

 

En... de informatie op onze website is kosteloos beschikbaar. Wil je ook onze MTBroutes app? Dan betaal je daarvoor slechts eenmalig € 0,99. Meer informatie? Klik HIER

 

 

CUBE Stores Leersum en Vlaardingen

Wil jij graag zien welke fietsen CUBE in haar assortiment heeft, bezoek dan eens de CUBE Store in Leersum of Vlaardingen. In beide winkels tref je naast een groot assortiment aan CUBE fietsen veel CUBE accessoires en andere CUBE artikelen aan, zoals schoenen, helmen en kleding.

 

Ook beschikken beide shops over een reparatieafdeling met zeer gekwalificeerd personeel – naast zeer ervaren monteurs, zelf allemaal fanatieke fietsers. Zij weten wat ze maken en verkopen.

 

CUBE Store Leersum kan ook niet wachten totdat zij de verhuur van mountainbikes weer kunnen starten, zodat de fietsen weer uitvoerig getest kunnen worden op de zeer nabijgelegen MTB route Leersum. Zo kun je gelijk ervaren of de door jou gekozen huurfiets bij jouw rijstijl past. Houd de website in de gaten voor het laatste nieuws hierover!

 

Natuurlijk kun je voor je CUBE bikes ook terecht bij je lokale dealer. Vind een dealer: Klik HIER

 

Door de samenwerking met CUBE hopen we ons platform nog verder uit te breiden met voor onze bezoekers interessante informatie en mogelijkheden.

 

En... zoals jullie van ons zijn gewend is en blijft alle informatie GRATIS beschikbaar!