MTBroutes.nl Overzicht van alle Nederlandse mountainbike routes

Ontdek hoe je op kop kan blijven met Ere Research op Velofollies 2024!

  • donderdag 21 december 2023

Ontdek op 19, 20 en 21 januari 2024 Ere Research op Velofollies en blijf voorop in het nieuwe jaar! Net zoals vorig jaar, presenteert Ere Research trots het nieuwste assortiment hoogwaardige wielen, banden, zadels, stuurlint en meer op Velofollies.

Ontdek hoe je op kop kan blijven met Ere Research op Velofollies 2024!

Ere Research maakt gebruik van cutting-edge technologie om ervoor te zorgen dat jouw volgende fietsavontuur altijd de beste is. Deze producten zijn ontworpen door fietsers, voor fietsers, en het toegewijde Ere-team stopt elk detail van hun uitgebreide kennis en liefde voor fietsen in deze producten.

 

Ontdek zelf de innovatieve Comfort Trigger op de nieuwe Ere zadels, waag een kans bij de winactie of praat met Ere-oprichter en productontwerper Piet van der Velde. Hij staat samen met het Ere Team dagelijks klaar om je alles te vertellen over de producten en het merk. Ere Research zal ook onthullen welke professionele wielerteams ze het komende jaar zullen sponsoren en speciale aanbiedingen doen om deze nieuwe samenwerkingen te vieren.

 

 

Sneak peek: next-gen zadels van Ere Research
Bezoekers van Velofollies hebben natuurlijk de kans om de gloednieuwe zadels van Ere in het echt te bewonderen. Met deze nieuwe zadels streeft Ere Research ernaar om het comfort en de prestaties van fietszadels opnieuw te definiëren.

 

De zadels zijn uitgerust met de innovatieve en gepatenteerde Comfort Trigger, waarmee fietsers tijdens het fietsen de flexibiliteit van het zadel kunnen aanpassen. Of je nu op veel verschillende ondergronden rijdt, een echte klimmer bent of lange ritten maakt, met de Comfort Trigger optimaliseer je jouw prestaties. Het Dynamic Torsion Bar-systeem, een ander belangrijk kenmerk van Ere Research-zadels, biedt verbeterde sterkte en stabiliteit aan de algehele zadelstructuur. Ere Research biedt verschillende varianten binnen elke discipline om aan de behoeften van elke fietser te voldoen.

 

 

'Keep on rolling' met Ere wielen
Naast de nieuwe zadels neemt Ere Research ook hun assortiment high-performance wielen mee. Met Ere-wielen ga je waar je maar wilt, terwijl je topprestaties levert. Op Velofollies delen de experts van het Ere-team graag hun kennis over hoe ze dit bereiken. De show is de perfecte gelegenheid om de technologie en innovatie achter de verschillende wielen te ontdekken.

 

Onder de getoonde wielen bevinden zich de ultralichte en aerodynamische Genus II en Genus II-R, gemaakt van carbon. Met de keuze uit drie velghoogtes - 30, 45 en 65 mm - en de binnenvelgbreedte van 21 mm, biedt Ere altijd het juiste wiel voor iedere wedstrijd. De Genus II-R is uitgerust met Ere Aeris full carbon spaken, waardoor je 25 gram per wiel bespaart.

 

Ontdek ook de UCI-goedgekeurde Omnia CLR45. Deze hoogwaardige carbonwielen presteren uitstekend op de weg en zijn robuust genoeg voor lichte gravelavonturen. Voor liefhebbers van gravel zijn de Tenaci-wielen een must-have, of je nu kiest voor carbon of aluminium, met Tenaci ben je klaar voor elk terrein.

 

Dus wil je alles weten over de nieuwste innovaties, ben je benieuwd welke wielen voor jou het beste zijn of met welk zadel jij de beste prestaties levert? Bezoek de stand van Ere Research op Velofollies 2024 en we vertellen je er graag meer over onder het genot van een heerlijke bak koffie.

 

Datum:  19-21 januari 2024
Locatie: Xpo Kortrijk, Belgium
Stand nummer: 335