MTBroutes.nl Overzicht van alle Nederlandse mountainbike routes

Onderhoud MTBroutes week #51

  • dinsdag 22 december 2020
Ook in de laatste weken van het jaar wordt er nog volop gewerkt aan de mountainbikeroutes. We krijgen inmiddels veel foto's toegestuurd van onderhoudsgroepen die trots zijn op hun werk. Ook zijn enthousiaste verhalen op Facebook-pagina's van onderhoudsgroepen te lezen. De foto's die we nu laten zien zijn slechts enkele van de inzendingen, staat jullie foto er niet bij. wellicht volgende keer.
Hulde aan de vrijwilligers.

Dit was het laatste overzicht van 2020, wordt vervolgd in januari 2021.

Onderhoud MTBroutes week #51

MTBroute Havelte
En weer wordt er keihard gewerkt aan het nieuwe deel van de blauwe route.

 

 

 

MTBroute Best
Vrijwilliger Co van Dijk gaat verhuizen en wordt bedankt door MTB Best. Co heeft zich vele malen ingezet om bladeren van de route te halen. Afgelopen zaterdag was zijn laatste dag in Best.

 

 

 

MTBroute Lochem
Zaterdag heeft de kraan het laatste stuk van de track bij de Witte Wievenkoele afgemaakt. Er is nu nog noeste handarbeid nodig. Denk er dus aan dat je vrijwilligers kunt tegenkomen op de track.

 

 

MTBroute Oude Tonge
Het hek is van de Dam!!! De route is weer helemaal open. Gezaagd, gegraven, gesnoeid, geharkt en bordjes geplaatst. Geniet ervan.

 

 

 

MTBroute Wierden
De onderdoorgang bij A35 is weer netjes. Je kunt hier nu ook fatsoenlijk langs met tegenligger.❗Dit stuk is 2 richting en niet exclusief voor Mountainbikers.

 

 

 

MTBroutes Harderwijk
Zaterdag is er door de vrijwilligers van dienst een mooie nieuwe kombocht gemaakt op de blauwe route. Betreft het einde van de singletrack vanaf de motorcrossbaan.

 

 

 

MTBroute Zoetermeer
Er is weer onderhoud gepleegd aan de mtb-route, uiteraard coronaveilig. Respecteer de afzetting/omleiding, voor je eigen veiligheid én die van de vrijwillige klussers.

 

 

 

MTBroute Winterswijk
Afgelopen weekend is er in duo's gewerkt aan Bessinkgoorweg en nabij de Driemarkweg en Eekelerweg. Met elk weekend dik 20 man in het veld gaat het rap en ziet er naar uit dat eind januari de route volledig afgewerkt is.