MTBroutes.nl Overzicht van alle Nederlandse mountainbike routes

Onderhoud MTBroutes week #50

  • dinsdag 15 december 2020
Zelfs in deze laatste weken van het jaar wordt er nog volop gewerkt aan de mountainbikeroutes. We krijgen inmiddels veel foto's toegestuurd van onderhoudsgroepen die trots zijn op hun werk. De foto's die we nu laten zien zijn slechts enkele van de inzendingen, staat jullie foto er niet bij .. wellicht volgende keer. Hulde aan de vrijwilligers. 

 

Onderhoud MTBroutes week #50

MTBroute Oostvoorne
Aanleg van een tweetal (korte) downhill rockgardens. Ook worden er nog vrijwilligers gezocht. Heb je watr tijd over, meld je aan.

 

 

 

MTBroute Gorssel
Ook in Gorssel is vandaag veel werk verzet. Heul veul werk! In meerdere teams is vandaag namelijk de gehele route Gorssel Zuid bladvrij gemaakt, waterkuilen geleegd en slechte plekken hersteld.

 

 

 

MTBroute Schoorl
Afgelopen jaar is er behoorlijk wat MUK (afgeplagde heide) opgebracht door de onderhoudsploeg waardoor het parcours er prachtig bij ligt. Ook een verrassende kerstversiering langs de route.

 

 

MTBroute Wieringerwerf
Recent onderhoud; paden bladvrij maken en modder / afwatering in orde brengen. (MTB-Dijkgatbos)

 

 

 

MTBroute Urk
Afgelopen zaterdag hebben onze vrijwilligers bergen werk verzet! Fase 2 vordert gestaag!

 

 

 

MTBroutes Best en Oosterhout
Langs een aantal routes staan versierde kerstbomen

 

 

 

MTBroute Zuidlaren
De jeufdleden van FTC Dobberieders hebben geholpen met het trail onderhoud. En wat hebben ze gigantisch hard gewerkt😀. We hebben een pump sectie, een paar jumps, een supersnelle flowsectie gebouwd en natuurlijk getest in de sectie Lentisbos in Zuidlaren.

 

 

 

MTBroute Netersel
No dig no ride dus weer een paar leuke extra lusjes erbij! ⛏⚒🧹