MTBroutes.nl Overzicht van alle Nederlandse mountainbike routes

Onderhoud MTBroutes 2021 week #6

  • dinsdag 16 februari 2021
Na de vele regen van de afgelopen tijd kregen we afgelopen week ook nog een dik pak sneeuw op de routes. Door sneeuw en lage temperaturen is door veel onderhoudsgroepen even pas op de plaatst gemaakt.

Nu de dooi is ingevallen is het wachten tot het smeltwater de grond kan intrekken. Hopelijk wordt de oproep van diverse onderhoudsgroepen om de routes voorlopig te ontzien goed opgevolgd en blijft zo de schade beperkt.

 

Hulde aan de vrijwilligers.

Onderhoud MTBroutes 2021 week #6

MTBroute Hardenberg

Naast mooie plaatjes die de besneeuwde routes opleverden kwamen we ook een paar andere berichten tegen. Maar eerst nog even genieten van de mooie plaatjes.

 

 

MTBroute Almere(Braambergen) MTB&More
MTB-route Kemphaan lag erbij als een 'groomed trail' en was fantastisch om te rijden.

 

 

MTBroute Best
Prachtig!! Ons eigen winter wonder land❄
Mocht je gaan: Let op, er is niet gestrooid 😁

 

 

MTBroute Sleen
Er zijn een aantal nieuwe bordjes geplaatst om de wandelaars te attenderen op de mountainbikeroute. Hopelijk gaat dit een hoop schrikreacties schelen.

 

 

MTBroute Noordwijk (MBC_Noordbikers)
Afgelopen week hadden we 2 stagiaires bij de trailcrew. @casper.turk en vriend Dante hadden een maatschappelijk school project en hielpen bij het aanleggen van een stukje trail in de Ruigenhoek.

 

 

MTBroute Sibculo
Traditiegetrouw reikt het CDA Twenterand jaarlijks, rond Valentijnsdag, een bloemetje en een certificaat met de titel 'Held van Twenterand' uit aan iemand die zich op een bijzondere manier inzet als vrijwilliger in Twenterand. Dit jaar heeft het CDA Wim Runhart in het zonnetje gezet.
Als je het hebt over een gedreven en bevlogen vrijwilliger dan is Wim daar een meer dan bijzonder voorbeeld van. Geen moeite is hem te veel en de vele uren die hij besteed aan de MTB route en uitwerking van het idee voor een MTB/fietscross Trainingsveld zijn echt bijzonder te noemen.
Bron: @detoren.net

 

 

Bikepark Mook
Als onderdeel van het MTB Routenetwerk Rijk van Nijmegen is er in Mook een bikepark aangelegd, dankzij de enorme inzet van een grote groep vrijwilligers. Het bikepark brengt de flow trails en jumplijnen bekend van buitenlandse bikeparken naar Nederland! Inmiddels wordt de laatste hand gelegd aan de eerste twee lijnen.