MTBroutes.nl Overzicht van alle Nederlandse mountainbike routes

Onderhoud MTBroutes 2021 week #21

  • dinsdag 1 juni 2021

Afgelopen weekend waren honderden vrijwilligers bezig met grote en kleine klussen. Een aantal MTBroutes en MTBparken deden ook mee aan de NL DOET actie. Zo'n actie geeft hopelijk ook een impuls aan 'nieuwe' vrijwilligers die dan ook in de toekomst blijven meedoen aan het onderhouden van de routes.

 

Hulde aan de vrijwilligers

Onderhoud MTBroutes 2021 week #21

MTbroutes Sleen
Naast de route van Sleen kwamen we de NL Doet actie onder andere tegen in Almere (MTB & More) en bij het Bikepark in Holten. 

 

 

Bikepark Holten

Zaterdag 29 mei was onze klusdag met support van NLdoet. Diverse klussen opgepakt, regulieronderhoud, verfraaien en verbetering van het BikePark.

 

 

MTBroute Westerschouwen en Bikepark Holten

Beiden plaatsten een foto van de Toolstations die zij van BBB Cycling hadden ontvangen. De Toolsets konden worden aangevraagd tijdens de stemming van de MTB Trail Awards 2020/2021.

 

 

MTBroute Lochem
Afgelopen week is het parkeerterrein van Goossens in Lochem officieel kenbaar gemaakt als startpunt van de MTB route. Via de paarse pijlen kom je nu op de mooie, paarse mountainbike route terecht en daarna ook weer terug bij je auto. 👍🏻😀

 

 

MTBroute Langedijk (Geemsterambacht)

Zaterdag stonden deze helden te klussen op het parcours. De resterende 120 meter van de omleiding bij "De Slik" is voorzien van granulaat. Dit was hard nodig aangezien er door de modder niet meer te fietsen viel. Nu is dit deel voor jong en oud prima te rijden. .

 

 

MTBroute Alphen
Ook op zaterdag is er onderhoud uitgevoerd aan de route Alphen. Stukken bij Kwaalburg en Grafheuvel aangepakt. Zaterdag 26 juni gaan we 's morgens weer aan de slag. We kunnen nog handjes gebruiken dus wil je meehelpen meld je aub aan door een email te sturen naar info@mtbdebaronie.nl

Doen!!  alle hulp is welkom!

 

 

MTBroute Best
"Situatie gewijzigd" De routes hebben onderhoud gehad. Belangrijke punten zijn tijdelijk gemarkeerd met borden "situatie gewijzigd". 

 

 

MTBroutes Parkstad Limburg

Afgelopen weekend hebben we met een aantal groepjes de route over de Wilhelminaberg gesnoeid 😀 🌧
Voor het mooie weer van dit weekend ligt dit stuk er dus weer lekker strak geschoren bij 😀