MTBroutes.nl Overzicht van alle Nederlandse mountainbike routes

Onderhoud MTBroutes 2021 week #17

  • dinsdag 4 mei 2021

De berichten over routeonderhoud flitsen voorbij op de social-mediakanalen. Zo trost zijn de onderhoudsgroepen op hun werk én hun vrijwilligers. Heb jij ook al eens gedacht om je steentje bij te dragen? Nee..., meld je dan snel aan en help mee om jouw MTBroute te onderhouden.

 

Hulde aan de vrijwilligers

Onderhoud MTBroutes 2021 week #17

MTBroute Deventer (Oostermaet 2.2)
Vrijwilliger Herwin Weelink schreef op facebook: "Een spaak gebroken. Reynold spaken zijn niet 123 te krijgen dus fietsen werd em niet. Dan maar met de schop en hark het Zandbelterbos in voor een stukje onderhoud om toch nog wat calorieën te verbranden."

 

 

MTBroute Havelte

Er is afgelopen week weer hard gewerkt door de vrijwilligers van MTB-Havelte Eo!

 

 

MTBroute Best

Op 24 april is er onderhoud gedaan op de rode lus. De trail ligt er in top bij!!
Vandaag hebben de initiatiefnemers van het trailonderhoud in Aalst/Waalre meegeholpen en stage gelopen 😜. Super tof!
Op zaterdag 1 mei wordt de start gemaakt met trailonderhoud op de Aalsterhut route (MTBroute Waalre).

 

 

MTBroute Sleen
Her en der zijn op en langs de route van Sleen waren een aantal leden bezig met hun ontspannings therapie.
Groet ze vriendelijk, en passeer met gepaste snelheid aub 🤠🥳😎

 

 

Koninklijke onderscheiding Harm Pepping
Pepping heeft onder andere aan de wieg gestaan van de MTBroute in Gieten/Gasselte. Ook is hij actief als vrijwilliger in tal van locale activiteiten.
Bron: TerApelercourant @Paul Abrahams

 

MTBroute Lochem
De grootste remgaten op de afdaling van de Kale Berg zijn – voorlopig – weer vlak gemaakt en de 2e kombocht heeft een stevige upgrade gekregen. Koffie mét, vanmorgen voor de vrijwilligers. Fijn dat Gerard van Koffie & Eethuis de Kaleberg blij is met ons (en wij met hem) 😊

 

MTBroutes MTB-NOORDWEST
Vorige week stond het promotieteam van MTB_NOORDWEST bij 'De Kuil' langs de route van Schoorl. Behoorlijk wat recreanten wisten nog niet van ons bestaan af, en de mogelijkheid om onze fabeltastiese sticker te ontvangen. Veel fietsen en helmen waren gelukkig al wel voorzien van het gewilde plakkertje waarmee je aantoont dat je bijdraagt aan meer en beter onderhouden MTB routes en faciliteiten in onze regio.

 

MTBroute Rolde
Er weer hard gewerkt aan de route 💪. Optimaliseren en weer nieuwe vorderingen gemaakt voor de nieuwe lus (De Kuil 4.0). Deze laatste is nog niet open, nog even geduld hebben allemaal.