MTBroutes.nl Overzicht van alle Nederlandse mountainbike routes

NTFU Bosch eBike Systems Trailfund

  • zondag 30 oktober 2022

Met het NTFU Bosch eBike Systems Trailfund kunnen onderhoudsgroepen hun MTB-routes op een hoger niveau krijgen. Het fonds helpt bij de aanleg, het onderhoud en verbetering van MTB-routes en is beschikbaar voor onderhoudsgroepen die zijn aangesloten bij de NTFU.

Het NTFU Bosch eBike Systems Trailfund stelt maximaal € 2.500,- per aanvraag beschikbaar.

NTFU Bosch eBike Systems Trailfund

Waar kun je het NTFU Bosch eBike Systems Trailfund voor aanvragen?

  • De aanleg van een MTB-route | Denk aan: inhuur van een professionele routebouwer, de huur van een minikraan en kraanmachinist, de aanschaf van specifiek gereedschap of routeinformatiepanelen.
  • Het onderhoud van een MTB-route | Denk aan: het onderhoud aan de ondergrond door bijvoorbeeld halfverharding zoals granulaat of leemhoudend zand, het machinaal aanpakken van slechte stukken.
  • De verbetering van een MTB-route | Denk aan: bruggen, vlonders, hekken, technische objecten zoals rockgardens, drops, jumps, north shores en wallrides.

 

Waar moet de aanvraag aan voldoen?

Om in aanmerking te komen, moet je aan deze aanvraagvoorwaarden voldoen.

De drie belangrijkste zaken die we uit je aanvraag willen halen, zijn:

  1. Wat je precies wil aanleggen, bouwen of onderhouden.
  2. Je project moet haalbaar zijn. Want, net als jij, willen we je project graag werkelijkheid zien worden. Geef aan wanneer je project start en wanneer je het verwacht te voltooien en onderbouw het met een begroting.
  3. Je hebt toestemming van de terreineigenaar en/of de benodigde vergunningen zijn afgegeven.

Wie kan een aanvraag indienen?

Onderhoudsgroepen en verenigingen die een MTB-route aanleggen, onderhouden en beheren en die minimaal één jaar zijn aangesloten bij de NTFU kunnen een aanvraag indienen. Per jaar kun je één plan indienen. De aanvrager heeft toestemming van zijn/haar bestuur om de aanvraag in te dienen.
Let op: je aanvraag moet uiterlijk 15 november binnen zijn!

 

Meer lezen? Klik HIER

Bron: NTFU