MTBroutes.nl Overzicht van alle Nederlandse mountainbike routes

Nieuwe zadels van Ere Research gelanceerd - voorzien van cutting-edge technologie

  • donderdag 22 juni 2023

Ere Research, toonaangevende innovator op het gebied van fietsonderdelen, kondigt met trots de lancering aan van zijn langverwachte nieuwe zadelcollectie. De zadels bieden ongeëvenaard comfort, prestaties en veelzijdigheid voor fietsers van alle niveaus. De zadels zijn te bekijken op Eurobike 2023 in Frankfurt.

Nieuwe zadels van Ere Research gelanceerd - voorzien van cutting-edge technologie

De nieuwe zadellijn bestaat niet uit slechts één of twee zadels. Ere Research gaat all-in en voegt een collectie zadels toe aan elke productfamilie: Genus, Omnia, Explorator en Tenaci. Op die manier kun je het zadel kiezen dat bij jouw rijstijl past, of je nu een performance seeker, GranFondo-rijder, weekendstrijder of gravelliefhebber bent.

 

Innovatieve functies voor veeleisende fietsers

Ere Research staat bekend om zijn innovatieve fietsproducten. Oprichter Piet van der Velde zoekt continu naar de beste manieren om prestatie, comfort en duurzaamheid te combineren. Aan de zadels heeft Ere de innovatieve Comfort Trigger en Dynamic Torsion Bar toegevoegd.

 

De Comfort Trigger is een innovatief systeem ontwikkeld door Ere Research waarmee fietsers de flexibiliteit van het zadel tijdens het fietsen kunnen aanpassen. Of je nu verschillende soorten wegdek tegenkomt, bergopwaarts klimt of lange duurritten maakt, met de Comfort Trigger kun je je rijervaring onderweg optimaliseren. Met drie verschillende afstelposities, met een verschil van 10 nm, kun je het zadel eenvoudig aanpassen aan je voorkeuren en heb je altijd de controle over het comfort en je prestaties.

De Dynamic Torsion Bar, een ander belangrijk kenmerk van Ere Research-zadels, biedt verbeterde sterkte en stabiliteit aan de algehele zadelstructuur. Dit ontwerp bevat een extra staafverbinding tussen de linker- en rechterkant van de zadelonderbouw, met name de zadelrail. Het doel is om de extra belasting, wanneer je het Comfort Trigger-systeem gebruikt, te ondersteunen. Door de Dynamic Torsion Bar te integreren, zorgt Ere Research ervoor dat het zadel bestand is tegen de eisen van de aanpassingen van de Comfort Trigger, voor een betrouwbare en duurzame rijervaring.

 

Kies het zadel dat bij je past

De Comfort Trigger en Dynamic Torsion Bar tonen de toewijding van Ere Research aan het creëren van geavanceerde technologieën die het rijcomfort, het aanpassingsvermogen en de algehele zadelprestaties verbeteren.

 

Om elke wielrenner of gravelliefhebber tegemoet te komen, biedt Ere Research verschillende varianten in elke familie. Vanaf het instapniveau wordt elk model gekenmerkt met betere specificaties: de toegevoegde Comfort Trigger, de gebruikte materialen voor de basis en rails of de toevoeging van de Dynamic Torsion Bar. Als je all-in wilt gaan, zijn de CC-modellen van de Genus-, Omnia- en Tenaci-zadels de beste keuzes.

Naast de verschillende keuzes in materiaal en eigenschappen, zijn de zadels unisex. De lopende studie die Ere Research is gestart met de Universiteit van Stanford en ervaringen gedurende de afgelopen twintig jaar hebben aangetoond dat geen persoon hetzelfde is wat betreft zadelbehoeften en lichaamsbouw in termen van geslacht, houding, flexibiliteit en de vorm van het zachte weefsel. Het gaat om de juiste vorm en pasvorm. Daarom zijn de meeste zadels in de nieuwe lijn verkrijgbaar in verschillende maten.

 

Zadels zijn officieel gelanceerd op Eurobike 2023

"We zijn verheugd om onze nieuwe zadellijn op Eurobike 2023 te presenteren", zegt Carola Noordermeer, hoofd marketing bij Ere Research. "Wij geloven dat de introductie van de nieuwe zadelcollectie de fietservaring voor fietsers van alle niveaus zal revolutioneren. De innovatieve functies en aanpassingsmogelijkheden van onze zadels bieden ongeëvenaard comfort en prestaties. We verwelkomen iedereen om onze stand te bezoeken en de zadels zelf te zien."

 

Ook aanwezig op Eurobike? Aarzel niet om langs te komen bij de stand van Ere Research en ontdek niet alleen de nieuwe zadellijn, maar ook de nieuwste wielen, banden en bar tape.

 

 

 

EURIBIKE 2023

Datum: 21-25 juni 2023

 

Locatie:

Messe Frankfurt

Business dagen

Woensdag 21 juni - 09:00 - 18:00

Donderdag 22 juni - 09:00 - 18:00

Vrijdag 23 juni - 09:00 - 18:00

 

Festival dagen (voor consumenten)

Zaterdag 24 juni - 09:00 - 18:00

Zondag 25 juni - 09:00 - 18:00