MTBroutes.nl Overzicht van alle Nederlandse mountainbike routes

Nieuwe weergave Bikeparken

  • vrijdag 6 augustus 2021

Tot voor kort bestond het overzicht van de Bikeparken op onze site slechts uit één pagina met een directe link naar een Bikepark. Onze ICT partner DigiFactory heeft dit voor ons aangepast in een duidelijke overzichtspagina. 

Nieuwe weergave Bikeparken

Vanaf de overzichtspagina kun je een detailpagina van elk Bikepark bereiken. Op deze pagina staat naast alle informatie over het bikepark ook een lijst met alle features. Klik HIER om de nieuwe pagina te bekijken!


 

In Nederland worden steeds meer zogenaamde Bikeparken gerealiseerd. Een Bikepark is vaak een kort, technisch parcours met verschillende obstakels (Technical Trail Features - TTF's) die je met je bike kunt trotseren. Bikeparken zijn er dus speciaal op ingericht om je rijtechniek, je technische skills, goed te kunnen oefenen. 

De features in een bikepark helpen je bij het verbeteren van je balans, je bochtentechniek, je remtechniek en het nemen van een sprong of een drop. 

Allemaal vaardigheden die belangrijk zijn en je zelfvertrouwen geven bij het berijden van de MTBroutes in ons land. 


Interactieve kaart

Net zoals bij het kaartje bij alle mountainbikeroutes met oranje bolletjes staat er bij het Bikeparkenoverzicht een kaartje met zwarte bolletjes. Als je op één van de bolletjes klikt ga je rechtstreeks naar de detailpagina van het Bikepark. 

 

André's MTB_Challenge

André heeft zijn Challenge, het op video vastleggen van alle Nederlandse MTbroutes, uitgebreid met het rijden en filmen van alle Nederlandse Bikeparken. Er zijn al een paar video's gemaakt. Je kunt dus van te voren bekijken hoe het bikepark dat je gaat bezoeken er uit ziet.

 

Staat er nog een Bikepark niet in het overzicht?

In ons overzicht staan nu 25 Nederlandse Bikeparken. Wij willen ons overzicht graag zo compleet mogelijk aanbieden, mocht er nu een Bikepark ontbreken, stuur ons dan even een berichtje. (mailto: support@mtbroutes.nl)