MTBroutes.nl Overzicht van alle Nederlandse mountainbike routes

Nieuwe website Mountainbikemuseum

  • donderdag 27 februari 2020

Het Mountainbike Museum is een initiatief van Jeroen van Roekel. Na jarenlang mountainbikes verzamelen, kon Jeroen eindelijk zijn droom realiseren. Door een grote passie voor zijn favoriete sport ontstond in de jaren ’90 namelijk al het idee voor een Mountainbike Museum. Met trost werd afgelopen week een geheel nieuwe website gepresenteerd. Met allerlei interessante items over het museum.

 

Nieuwe website Mountainbikemuseum

 

Een museum dat Jeroen heeft opgezet met zijn persoonlijke collectie mountainbikes, een collectie die vandaag de dag nog steeds groeit. Zonder subsidies, maar met hulp, passie en doorzettingsvermogen is het museum uiteindelijk gerealiseerd. 12 juli 2015 opende het Mountainbikemuseum in Arnhem vol trots zijn deuren met behulp van Olympisch kampioen Bart Brentjens.

 

Bron: Mountainbikemuseum

Het doel van het museum is om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met mountainbiken. Dat maakt het óns museum. Een museum voor en door iedereen. In het museum zijn honderden fietsen te bezichtigen. Ook is in het museum inmiddels een trailcenter gerealiseerd. Het is de perfecte plek voor de start of finish van je ride. Daarnaast is er ook veel mountainbike memorabilia te bezichtigen. Een must-see voor elke mountainbiker en liefhebber van de sport!

 

Het Mountainbikemuseum is geopend elke vrijdag, zaterdag en zondag van 9 to 17 uur.

 

Mountainbikemuseum

Kemperbergerweg 5a

6816RM Arnhem